SERHAN HOTEL

Lokacija

Hotel se nalazi u mestu Gümbet na oko 3km od centra Bodruma i oko 40km od aerodroma.

Opšti podaci

Hotel je otvoren 1988. godine a poslednji put renoviran 2016(1. i 4.ti blok). godine. Sastoji se od 5 trospratnih blokova i ima ukupno 67 soba. Nalazi se na odličnoj lokaciji, na pešačkoj udaljenosti od ulice sa diskotekama i barovima, a odmah prekoputa hotela je gradska plaža. U blizini hotela je i taksi stanica kao i stanica sa lokalnim autobusićima-dolmušima koji voze do centra Bodruma. Gostima su na raspolaganju jedan bazen, restoran i bar.

Hotel je predviđen za boravak samo odraslih osoba starijih od 16 godina.

Plaža

Hotel nema svoju plažu već gosti hotela mogu da koriste gradsku plažu koja se nalazi prekoputa. Upotreba suncobrana i ležaljki na bazenu  se dodatno  ne plaća, ali se gostima preporučuje da ponesu svoje peškire jer hotel nema ovu uslugu. Hotel koristi gradsku plažu na kojoj je sve uz doplatu.

Smeštaj

Hotel raspolaže sa ukupno 67 soba. Sve sobe imaju klimu, balkon, fen za kosu, sef, pogled na baštu ili pogled na ulicu.
Plaća se: telefon, room service.

Hrana i piće

Usluga u hotelu je All Inclusive – doručak, ručak, večera, užina (samoposluživanje za doručak i a la carte usluga za ostale obroke). U koncept usluge su uključena domaća alkoholna i bezalkoholna pića.

Plaća se: uvozna i flaširana pića, sveže ceđeni sokovi, turska kafa i sve ostalo van koncepta.

Ostali sadržaji

Doktor (na poziv), servis za pranje i peglanje veša, hemijsko čišćenje, rent-a-car.

Sport i zabava

Hotel ima jedan bazen za odrasle . Gosti mogu da koriste besplatan Wi-Fi internet u okviru svih javnih hotelskih površina.

Plaća se: škola ronjenja, sportovi na vodi i ostalo van koncepta.

Napomena

Hoteli imaju pravo promene pojedinih usluga, načina plaćanja istih, kao i perioda korišćenja sadržaja, promene koncepta all inclusive, i slično, a u skladu sa svojom poslovnom politikom, vremenskim uslovima i drugim relevantnim činiocima, te organizator putovanja za iste promene ne može snositi odgovornost.

SERHAN HOTEL
array(7) { ["post_type"]=> string(3) "any" ["posts_per_page"]=> string(1) "4" ["post_status"]=> string(7) "publish" ["ignore_sticky_posts"]=> bool(true) ["tax_query"]=> array(1) { [0]=> array(4) { ["taxonomy"]=> string(21) "onesystem_destination" ["field"]=> string(7) "term_id" ["terms"]=> string(7) "294,260" ["operator"]=> string(2) "IN" } } ["orderby"]=> array(2) { ["rand"]=> string(3) "ASC" ["minprice"]=> string(3) "ASC" } ["meta_query"]=> array(2) { ["varminprice"]=> array(3) { ["key"]=> string(30) "onesystem_packageminorderprice" ["value"]=> int(0) ["compare"]=> string(1) ">" } ["minprice"]=> array(2) { ["key"]=> string(30) "onesystem_packageminorderprice" ["type"]=> string(7) "numeric" } } }
1 EUR = 117.1708 RSD