SHAMS ALAM BEACH RESORT

Lokacija

Hotel se nalazi 115km od aerodroma Marsa Alam i oko 300km od aerodroma u Hurgadi. 

Opšti podaci

Hotelski kompleks smešten u samom srcu nacionalnog parka Wadi Gemal, na svojoj peščanoj plaži dugoj 1 km, predstavlja pravi izbor za one koji tragaju za dobrom uslugom i bogatim podvodnim svetom. Gostima su na raspolaganju pored glavnog i Diving restoran, Palm Cofee shop, Beach snack bar, Diving bar i Oriental corner.

Za decu su tu dva dečijia bazena sa raznim sadržajima.

Plaža

Hotel poseduju svoju privatnu plažu dugu 1 km sa postepenim ulaskom u more, veći do je lepo uređena kupališna zona sa plitkom vodom.  Upotreba suncobrana i ležaljki je besplatna za goste hotela. 

Smeštaj

Hotel u ponudi ima 160 smeštajnih jedinica raspoređene u manjim zgradama.  Sve sobe imaju  balkon/terasu, klima uređaj, SAT LCD TV, fen za kosu, sef.
Standard room – nalaze u južnom delu hotela direktno na obali mora sa prelepim pogledom na baštu i more.
Superior room – (renovirane u junu 2014.) nalaze se u severnom delu resorta direktno na moru sa pogledom na baštu i more.

Plaća se: room servis

Hrana i piće

Usluga u hotelu je All Inclusive – doručak, ručak i večera (samoposluživanje – izbor više jela po hotelskim pravilima). U konceptu su užine i lokalna alkoholna i bezalkoholna pića. Gostima su na raspolaganju glavni i sneck restoran kao i nekoliko barova.
Glavni restoran – Doručak, ručak i večera otvoreni bifei, koji se sastoje od internacionalnih kuhinja.
The Diving Bar – Serviranje toplih i hladnih napitaka, alkoholnih i bezalkoholnih koktela (u zavisnosti od potražnje)

The Palm Coffee Shop Serviranje toplih i hladnih napitaka, alkoholnih i bezalkoholnih koktela

Ostali sadržaji

Usluga hemijskog čišćenja, peglanje kao i čuvanje dece. 

Sport i zabava

Hotel u ponudi ima nekoliko bazena od kojih su dva bazena namenjena deci.U resortu postoji ronilačni centar Wadi Gimal sa jedinom marinom u ovoj oblasti. Za ljubitelje ronjenja tu su koralni grebeni, za manje iskusne kao i za iskusne ronioce.

Za najmlađe

Plitka plaža sa sistnim peskom i otvoreni vrtovi savršeni su za decu svih uzrasta. Hotel takođe u ponudi ima bazene za decu sa raznim sadržajima.

Spa & wellness

Hotel u svojoj ponudi ima Spa & Wellnes centar. Spa centar u hotelu nudi opuštajuće masaže i razne tretmane lica. Idealno mesto za opuštanje i uživanje.

Parno kupatilo ,sauna, jacuzzi, salon lepote, fitness samo su neki od sadržaja spa centra.
Plaća se: jacuzzi, sauna, parno kupatilo, masaže i svi tretmani za negu lica i tela. 

Napomena

Hoteli imaju pravo promene pojedinih usluga, načina plaćanja istih, kao i perioda korišćenja sadržaja, promene koncepta all inclusive, i slično, a u skladu sa svojom poslovnom politikom, vremenskim uslovima i drugim relevantnim činiocima, te organizator putovanja za iste promene ne može snositi odgovornost.

HURGADA - EGIPAT

SHAMS ALAM BEACH RESORT
array(7) { ["post_type"]=> string(3) "any" ["posts_per_page"]=> string(1) "4" ["post_status"]=> string(7) "publish" ["ignore_sticky_posts"]=> bool(true) ["tax_query"]=> array(1) { [0]=> array(4) { ["taxonomy"]=> string(21) "onesystem_destination" ["field"]=> string(7) "term_id" ["terms"]=> string(7) "276,280" ["operator"]=> string(2) "IN" } } ["orderby"]=> array(2) { ["rand"]=> string(3) "ASC" ["minprice"]=> string(3) "ASC" } ["meta_query"]=> array(2) { ["varminprice"]=> array(3) { ["key"]=> string(30) "onesystem_packageminorderprice" ["value"]=> int(0) ["compare"]=> string(1) ">" } ["minprice"]=> array(2) { ["key"]=> string(30) "onesystem_packageminorderprice" ["type"]=> string(7) "numeric" } } }
1 EUR = 117.0612 RSD