STELLA ELITE RESORT & SPA

Lokacija

Nalazi se u mestu Kumkoy, Side. Udaljen je 65km od aerodroma u Antaliji i 70km od centra Antalije. Od plaže je udaljen 750 metara.

Opšti podaci

Resort je otvoren 2020. a poslednji put renoviran 2023. godine i prostite se na površini od 9000m2. Na 6 spratova raspoređeno je 235 soba( standard, suite  i 2 sobe prilagođene za osobe sa invaliditetom). Hotel je samo za odrasle(16+).

Hotel ima glavni restoran Halley Restaurant, 2 à la carte restorana (Sirius – riblji, Aldebaran – turski), poslastičarnicu, Captain Stella restoran i barove ( Beach, Capella, Altair, Irish Pub i Rigel Bar).

Plaža

Hotel ima sopstvenu peščanu plažu sa restoranom i barom, koja je od hotela udaljena 750m (postoji organizovan shuttle servis do iste). Suncobrani, ležaljke, dušeci i peškiri za plažu se mogu besplatno koristiti. 

Smeštaj

Hotel raspolaže sa 235 smeštajnih jedinica. Sve sobe poseduju centralnu klimu, SAT TV, sef, mini bar, set za kafu i čaj i fen.  Svaka soba ima kupatilo sa tuš kabinom.

Standardne sobe, kojih ima ukupno 226, imaju površinu od 26m2, a mogu imati pogled na bazen ili na baštu. U sobi je jedan bračni ili dva single kreveta.
Suite sobe, kojih ima ukupno 7, imaju površinu od 35m2, a sastoje se od spavaće i dnevne sobe. 
Low Cost sobe nemaju balkon i površine su 20-26m2.

Plaća se: telefon i room service.

Hrana i piće

Usluga u hotelu je Ultra All Inclusive  – doručak, kasni doručak, ručak, večera, ponoćna užina (samoposluživanje – izbor više jela prema hotelskim pravilima). U koncept su uključena lokalna alkoholna i bezalkoholna pića, određena uvozna pića, užine u određeno doba dana, sladoled i vafli na dve različite lokacije, turske palačinke i poslastičarnica. Gostima su na raspolaganju i nekoliko barova, od kojih je Cappela Bar otvoren 24 h.

Plaća se: a la carte restorani (jednom u toku boravka besplatno uz prethodnu rezervaciju), šampanjac, premium vina i ostalo van koncepta.

Ostali sadržaji

Lekar, frizer i prodavnice različitog tipa.

Sport i zabava

Otvoreni bazen, zatvoreni bazen, fitness centar, disko i animacija u toku dana i večeri, Wi-Fi.

Plaća se: svi sportovi na vodi, ostalo van koncepta.

Spa & wellness

Sauna, parno i tursko kupatilo (hamam), slana soba i fitness centar. 

Plaća se: različite vrste masaža i tretmana za negu lica i tela.

Napomena

Hoteli imaju pravo promene pojedinih usluga, načina plaćanja istih, kao i perioda korišćenja sadržaja, promene koncepta all inclusive, i slično, a u skladu sa svojom poslovnom politikom, vremenskim uslovima i drugim relevantnim činiocima, te organizator putovanja za iste promene ne može snositi odgovornost.

STELLA ELITE RESORT & SPA
array(7) { ["post_type"]=> string(3) "any" ["posts_per_page"]=> string(1) "4" ["post_status"]=> string(7) "publish" ["ignore_sticky_posts"]=> bool(true) ["tax_query"]=> array(1) { [0]=> array(4) { ["taxonomy"]=> string(21) "onesystem_destination" ["field"]=> string(7) "term_id" ["terms"]=> string(7) "261,260" ["operator"]=> string(2) "IN" } } ["orderby"]=> array(2) { ["rand"]=> string(3) "ASC" ["minprice"]=> string(3) "ASC" } ["meta_query"]=> array(2) { ["varminprice"]=> array(3) { ["key"]=> string(30) "onesystem_packageminorderprice" ["value"]=> int(0) ["compare"]=> string(1) ">" } ["minprice"]=> array(2) { ["key"]=> string(30) "onesystem_packageminorderprice" ["type"]=> string(7) "numeric" } } }
1 EUR = 117.0612 RSD