THALASSA SOUSSE RESORT & AQUAPARK

Lokacija

Hotel se nalazi u Susu, 4km od centra Susa i 4km od mesta Port El Kantaui. Od aerodroma Monastir je udaljen oko 16km, a od aerodroma Tunis oko 150km.

Opšti podaci

Hotel je poslednji put renoviran 2013. godine. Moderno je opremljen i dizajniran, prostire se na površini od 14ha okružen prelepim i lepo uredjenim  vrtovima. Hotel ima ukupno 471 smeštajnu jedinicu  (271 soba u bungalovima i 200 soba u tri paviljona). Gostima su na raspolaganju bazeni kao i nekoliko restorana i barova. Može se pohvaiti i dobrom lokacijom jer se nalazi nedaleko od centra Susa (oko 4km) i od mesta Port El Kanataui (4km).

Za decu tu su mini klub (4-10 godina),  Junior nimation program (10-14 godina), aqua park sa 25 tobogana i 8 bazena, bazeni, animacije.

NAPOMENA: Neki od hotela u Tunisu, usled kriznog perioda u bliskoj prošlosti, nisu radili određeno vreme, pa je kao posledica toga, usluga na nešto nižem nivou od očekivane i u odnosu na zvanične podatke, a hotelske prostorije i zajedničke površine zahtevaju poneko unapređenje, što se u budućnosti očekuje i planira.

Plaža

Hotel se nalazi na svojoj 300m dugačkoj peščanoj plaži, upotreba suncobrana i ležaljki je besplatna, peškiri uz depozit. 

Smeštaj

Hotel u ponudi ima 471 smeštajnu jedinicu i sve imaju balkon/terasu, klima uređaj, SAT LCD TV, sef, mini bar. 
Standardne sobe su veličine oko 36m2.
Bungalowi  su veličine oko 40m2.
Family bungalow je veličine oko 50m2.

Plaća se: room service, telefon, sef, mini bar

Hrana i piće

Usluga u hotelu je All Inclusive – doručak, kasni doručak, ručak i večera (samoposluživanje – izbor više jela po hotelskim pravilima). U konceptu su užine, kolači, lokalna alkoholna i bezalkoholna pića. Hotel u ponudi ima nekoliko restorana – Al Walima (glavni restoran),  nekoliko a la carte restorana Al Cham, Arabesque, Dolce Vita i Al Bahr(uz rezervaciju). Gostima su na raspolaganju i barovi – Lobby, Pool, Beach, American i Moorish Cafe.

Plaća se: a la carte restorani, Bar American, sokovi od ceđenog voća, uvozna alkoholna i bezalkoholna pića, flaširana pića, shisha i sve ostalo van koncepta. 

Hotel ima pravo da promeni detalje usluge u zavisnosti od sezone (vreme, sadržaj…).

Ostali sadržaji

Prodavnice, supermarket, mini market, suvenirnica, doktor, apoteka, sala za sastanke, usluga pranja i peglanja veša.

Sport i zabava

Hotel u ponudi ima 4 bazena na otvorenom, jedan dečiji sa toboganima, aquapark sa 25 tobogana + 8 bazena, jedan zatvoreni bazen, teren za tenis, aerobik, stoni tenis, teren za razne sportove, streličarstvo, odbojku na plaži, animacija, disco.

Plaća se: sportovi na vodi, ronjenje, teniski teren u večernjim časovima 

Spa & wellness

Gosti mogu bez doplate da koriste saunu.

Plaća se: masaže, teretana, jacuzzi, frizerski salon, svi tretmani za negu lica i tela. 

Napomena

Hoteli imaju pravo promene pojedinih usluga, načina plaćanja istih, kao i perioda korišćenja sadržaja, promene koncepta all inclusive, i slično, a u skladu sa svojom poslovnom politikom, vremenskim uslovima i drugim relevantnim činiocima, te organizator putovanja za iste promene ne može snositi odgovornost.

THALASSA SOUSSE RESORT & AQUAPARK
array(7) { ["post_type"]=> string(3) "any" ["posts_per_page"]=> string(1) "4" ["post_status"]=> string(7) "publish" ["ignore_sticky_posts"]=> bool(true) ["tax_query"]=> array(1) { [0]=> array(4) { ["taxonomy"]=> string(21) "onesystem_destination" ["field"]=> string(7) "term_id" ["terms"]=> string(7) "484,482" ["operator"]=> string(2) "IN" } } ["orderby"]=> array(2) { ["rand"]=> string(3) "ASC" ["minprice"]=> string(3) "ASC" } ["meta_query"]=> array(2) { ["varminprice"]=> array(3) { ["key"]=> string(30) "onesystem_packageminorderprice" ["value"]=> int(0) ["compare"]=> string(1) ">" } ["minprice"]=> array(2) { ["key"]=> string(30) "onesystem_packageminorderprice" ["type"]=> string(7) "numeric" } } }
1 EUR = 117.1262 RSD