THE RUSSELIOR

Lokacija

Nalazi se u mestu Yasmine Hamamet.  Udaljen oko 10 km od centra Hamameta, oko 100 km od aerodroma u Monastiru, oko 75 km od aerodroma u Tunisu.

Opšti podaci

Resort se prostire na 30.000 m². Raspolaže sa 247 smeštajnih jedinica. Od toga je 231 soba, 1 kraljevski apartman, 1 predsednički apartman, 4 ambasador apartmana, 7 junior apartmana i 3 sobe prilagodjene osobama sa invaliditetom. Pored glavnog restorana u sklopu hotela su i azijski restoran, restoran pored bazena, 4 bara (“Piano bar” u lobiju hotela, Pool bar, Beach bar i Barbecue bar).   

Plaća se: čuvanje dece.

Plaža

Hotel poseduje svoju peskovitu plažu, od koje je udaljen 400 m. Suncobrani, ležaljke i peškiri su na raspolaganju gostima bez doplate. 

Smeštaj

Poseduje ukupno 224 sobe, površine od 31 – 40 m2. Imaju terasu sa pogledom na bazen ili vrt, sopstveno kupatilo, SAT TV, telefon, mini bar, sef, internet, bade mantil, papuče.                                                                                                                   
Plaća se: telefon, room service.

Hrana i piće

Usluga u hotelu je polupansion  – doručak i večera (samoposluživanje, izbor više jela po hotelskim pravilima). Dostupan je i dečiji i vegetarijanski meni.

Ostali sadržaji

Servis za pranje i peglanje veša, salon lepote, rent-a-car, prodavnice, menjačnica, konferencijska sala.

Sport i zabava

Fitnes centar, teniski teren, teretana.

Plaća se: svi sportovi na vodi, lični trener (na zahtev), časovi plivanja, tenisa, kuvanja, golf. 

Spa & wellness

Sauna, tursko kupatilo (hamam).

Plaća se: masaže, tretmani.

Napomena

Hoteli imaju pravo promene pojedinih usluga, načina plaćanja istih, kao i perioda korišćenja sadržaja, promene koncepta all inclusive, i slično, a u skladu sa svojom poslovnom politikom, vremenskim uslovima i drugim relevantnim činiocima, te organizator putovanja za iste promene ne može snositi odgovornost.

THE RUSSELIOR
1 EUR = 117.5821 RSD