TITANIC MARDAN PALACE
5*

Lokacija

Antalija – Lara/Kundu, udaljen je 15km od aerodroma i 25km od starog grada Antalije.

Opšti podaci

Hotel Mardan Palace je sada u lancu Titanic hotela i zauzima prostor od 180.000m², gde se otomanska arhitektura palata prepliće sa fantastičnom prirodom i Mediteranom.
Hotel je otvoren 2009. a renoviran 2019. godine. Ima ukupno 543 sobe. 

Ovo je najelitniji resort na Mediteranu koji je namenjen ljudima koji vole luksuz i umeju u njemu da uživaju. Arhitektonski, na ovom mestu su objedinjeni  palata, Galata most, Maiden toranj, a inspiracija za Anatolijsko krilo bila je silueta poznate Kuleli zgrade iz Istanbula.

Za decu su tu dečiji bazeni sa toboganima, mini club, animacije , mini disco, igralište.

Plaća se: čuvanje dece.

Plaža

Hotel ima svoju peskovitu plažu. Ležaljke, dušeci, suncobrani i peškiri se ne naplaćuju.

Smeštaj

Sve sobe su opremljene: tušem/kadom, fenom, satelitskom TV, mini barom (dopunjava se dnevno), sefom, balkonom, Wi-Fi internet .

Premium sobe nalaze se glavnoj zgradi i veličine između 42 i 48m² imaju jednu sobu, i jedan bračni ili dva odvojena kreveta.

Deluxe sobe se nalaze u glavnoj zgradi, imaju oko 61m²,sastoje se od jedne prostorije u kojoj se nalazi jedan francuski lezaj i garnıtura za sedenje. Mogu imati pogled na baštu, bazen ili more.

Family sobe (u glavnoj zgradi) su veličine oko 55-60m², i imaju dve odvojene prostorije-jedna sa francuskim ležajem i jedna sa dva odvojena ležaja.

Premium Family sobe su takođe u glavnoj zgradi i veličine oko 70m², imaju dve sobe, dva odvojena kupatila, garnituru za sedenje i radni sto.

Premium Pool Dublex Suite su swim up sobe pri glavnoj zgradi i imaju 90m², sobe su na dva sprata, na spratu bračni krevet i u prizemlju dva odvojena kreveta. Ove sobe takođe imaju terasu veličine 22m², koja ima direktni izlaz na bazen, dva kupatila i garnituru za sedenje.

Plaća se: room service, telefon i ostalo van koncepta.

Hrana i piće

Usluga u hotelu je Palace All Inclusive -samoposluživanje (izbor više jela) u glavnom restoranu: doručak, kasni doručak, ručak, užine, večeru  i domaća lokalna i bezalkoholna pića u barovima.
U hotelu se nalazi glavni restoran “Mardan Bistro”, 7 à la carte  restorana (od kojih jedan radi 24/7), 20-ak barova i dve poslastičarnice. Gosti takođe mogu uživati u gozlemima, sladoledu, voću u određeno doba dana. Hotel ima i svoj podrum vina koji nudi najeksluzivnija vina iz celog sveta, koji se može posetiti uz prethodnu rezervaciju, i dodatno se doplaćuje.

Plaća se: à la carte restorani (uz obaveznu prethodnu rezervaciju), uvozna i premium pića i ostalo van koncepta.

Ostali sadržaji

Amfiteatar, butici i prodavnice, mnoštvo sadržaja za decu , dvorane i sale za sastanke i bankete, Aquatic Adventures park sa vodopadima i vodenim fontanama i bazenom od 16.000m².

Sport i zabava

Od sportskih sadržaja 2 teniska terena, tereni za badminton, kuglana, skvoš teren, odbojka na plaži, stoni tenis i naravno golf tereni dizajnirani od strane Jack Nicklaus-a. Hotel ima i 1 fudbalski stadion sa tribinama za 8000 posetilaca po UEFA standardu i jedan za 1500 posetilaca, 7 fudbalskih terena za trening, fitness centar i saunu za sportiste, zatvoreni sportski centar i press room.

Spa & wellness

Na 7.500m² se prostire Spa & Fitness centar koga je dizajnirao Klafs – svetsko ime u stručnom dizajnu ovakvih prostora. Para, aromaterapije, turska i sole (slana) kupatila, saune i hamami, razni tuševi, thalasso terapija, hidroterapija, zatvoreni bazen sa jet mlazevima, bebi bazen, relax deo i bar, relax zone (mračna, sa dnevnom svetlošću i pogledom na vrt, sa kaminom, ugrejanim klupama za sedenje), ogromna ponuda masaža, masaža toplim kamenjem, thai, bali i shiatsu masaže, kozmetički i medicinski tretmani, samo su deo uživanja u ovom Spa centru.

Napomena

Hoteli imaju pravo promene pojedinih usluga, načina plaćanja istih, kao i perioda korišćenja sadržaja, promene koncepta all inclusive, i slično, a u skladu sa svojom poslovnom politikom, vremenskim uslovima i drugim relevantnim činiocima, te organizator putovanja za iste promene ne može snositi odgovornost.

TITANIC MARDAN PALACE
array(7) { ["post_type"]=> string(3) "any" ["posts_per_page"]=> string(1) "4" ["post_status"]=> string(7) "publish" ["ignore_sticky_posts"]=> bool(true) ["tax_query"]=> array(1) { [0]=> array(4) { ["taxonomy"]=> string(21) "onesystem_destination" ["field"]=> string(7) "term_id" ["terms"]=> string(7) "264,260" ["operator"]=> string(2) "IN" } } ["orderby"]=> array(2) { ["rand"]=> string(3) "ASC" ["minprice"]=> string(3) "ASC" } ["meta_query"]=> array(2) { ["varminprice"]=> array(3) { ["key"]=> string(30) "onesystem_packageminorderprice" ["value"]=> int(0) ["compare"]=> string(1) ">" } ["minprice"]=> array(2) { ["key"]=> string(30) "onesystem_packageminorderprice" ["type"]=> string(7) "numeric" } } }
1 EUR = 117.1933 RSD