TRENDLIFE HOTELS TORBA
BOUTIQUE HOTEL

Lokacija

Nalazi se u zalivu Torba, na udaljenosti od aerodroma Milas na oko 20 km, od centra Bodruma na oko 5 km.

Opšti podaci

Hotel je renoviran 2022. godine, kompleks je izgrađen u stilu tradicionalne arhitekture. Nalazi se u zalivu Torba i pruža odličnu mogućnost za istraživanje Bodruma.
Nalazi se u mirnom delu a istovremeno zbog svoje dobre lokacije u blizini je kafića, restorana, noćnog provoda, istorijskih znamenitosti.

Plaža

Nalazi se na svojoj plaži sa pontonom dužine 500 m2, suncobrani, ležaljke i peškiri za plažu su besplatni.

Smeštaj

Standardne sobe mogu biti sa pogledom na more ili baštu i veličine su 25 m2 – double bed, balkon, LCD TV, Wi-fi, set za čaj i kafu, bade mantil i papuče.

Suits sobe su veličine 45 m2 sa pogledom na more – sastoje se od spavaće sobe i dnevne sobe. U spavaćoj sobi se nalazi bračni krevet i sofa, u dnevnoj sobi je dva single kreveta i sofa. Imaju balkon, LCD TV, Wi-fi, set za čaj i kafu, bade mantil i papuče.

Plaća se: Mini bar, room service.

Hrana i piće

Usluga u hotelu je all inclusive – samoposluživanje na bazi švedskog stola (doručak, ručak, večera). 

Plaća se: a la carte restorani, Snack bar,Pool bar, Beach bar (sva pića).

Ostali sadržaji

Plaća se: usluge pranja i peglanja veša, rent a car, telefon.

Sport i zabava

U okviru hotela nalazi se spoljašnji bazen, dečiji bazen, uživo muzika i animacje.

Napomena

Hoteli imaju pravo promene pojedinih usluga, načina plaćanja istih, kao i perioda korišćenja sadržaja, promene koncepta all inclusive, i slično, a u skladu sa svojom poslovnom politikom, vremenskim uslovima i drugim relevantnim činiocima, te organizator putovanja za iste promene ne može snositi odgovornost.

EGEJ -TURSKA 2024

TRENDLIFE HOTELS TORBA
array(7) { ["post_type"]=> string(3) "any" ["posts_per_page"]=> string(1) "4" ["post_status"]=> string(7) "publish" ["ignore_sticky_posts"]=> bool(true) ["tax_query"]=> array(1) { [0]=> array(4) { ["taxonomy"]=> string(21) "onesystem_destination" ["field"]=> string(7) "term_id" ["terms"]=> string(7) "294,260" ["operator"]=> string(2) "IN" } } ["orderby"]=> array(2) { ["rand"]=> string(3) "ASC" ["minprice"]=> string(3) "ASC" } ["meta_query"]=> array(2) { ["varminprice"]=> array(3) { ["key"]=> string(30) "onesystem_packageminorderprice" ["value"]=> int(0) ["compare"]=> string(1) ">" } ["minprice"]=> array(2) { ["key"]=> string(30) "onesystem_packageminorderprice" ["type"]=> string(7) "numeric" } } }
1 EUR = 117.1933 RSD