TRENDY PALM BEACH

Lokacija

Nalazi se oko 3,5km od centra Sidea, oko 65km od centra Antalije i oko 60km od aerodroma.

Opšti podaci

Hotel je otvoren 1996. a poslednji put renoviran 2009. godine. Zauzima površinu od 11.400mi sastoji se od glavne (pet spratova) i tri aneks zgrade (3-5 spratova). U svojoj ponudi ima 320 smeštajnih jedinica, a gostima je na raspolaganju nekoliko bazena, restorana i barova.

Za decu tu su dečiji bazen i mini klub (4-12 godina).

Plaža

Hotel ima svoju peščanu plažu. Upotreba suncobrana i ležaljki je besplatna.

Smeštaj

Hotel ima 320 smeštajnih jedinica i sve imaju klima uređaj, fen za kosu, set za kafu i čaj, SAT LCD TV, mini bar, Wi-Fi internet. Standardne sobe u glavnoj zgradi su veličine oko 23mi mogu imati pogled na more i bočni pogled na more. Standardne sobe u aneks zgradama su veličine oko 21mi mogu imati bočni pogled na more. Porodične sobe u aneks zgradi su veličine oko 24mi mogu imati pogled na baštu, a porodične sobe sa krevetom na sprat su veličine oko 23m.

Plaća se: telefon, room service, sef.

Hrana i piće

Usluga u hotelu je All inclusive – rani doručak, doručak, kasni doručak, ručak, večera, kasna večera (samoposluživanje – izbor više jela po hotelskim pravilima) u glavnom restoranu. Hotel u svojoj ponudi ima nekoliko a la carte restorana – Italian, Anatolian  i Mediterranean (a la carte restorani rade dva dana u toku nedelje, besplatni su jednom u toku boravka uz prethodnu rezervaciju). Gostima su na raspolaganju i barovi – Lobby, Pool i Disco Bar. U koncept su uključene i palačinke, sladoled, kafa, kolači, lokalna alkoholna i bezalkoholna pića.

Plaća se: a’ la carte restorani, sveže ceđeni sokovi, energetska pića, kokteli, uvozna alkoholna i bezalkoholna pića. 

Hotel ima pravo da promeni detalje usluge u zavisnosti od sezone (vreme, sadržaj…).

Ostali sadržaji

Doktor, faks, fotokopirnica, butik, market, fotograf, usluge pranja i peglanja veša.

Sport i zabava

Hotel ima dva bazena na otvorenom, dečiji bazen, bazen sa toboganima, jedan zatvoreni bazen, teniske terene, stoni tenis, fitnes centar, dnevna i noćna animacija, diskoteka, uživo mzika. 

Plaća se: osvetljenje teniskih terena, iznajmljivanje bicikla, sportovi na vodi, bilijar i ostalo van koncepta.

Spa & wellness

Sauna, tursko kupatilo.

Plaća se: masaže, pilinzi.

Napomena

Hoteli imaju pravo promene pojedinih usluga, načina plaćanja istih, kao i perioda korišćenja sadržaja, promene koncepta all inclusive, i slično, a u skladu sa svojom poslovnom politikom, vremenskim uslovima i drugim relevantnim činiocima, te organizator putovanja za iste promene ne može snositi odgovornost.

TRENDY PALM BEACH