VOYAGE SORGUN

Lokacija

Nalazi se u mestu Sorgun na svojoj plaži, oko 3km od centra Sidea i Manavgata, oko 75km od centra Antalije i oko 65km od aerodroma Antalija.

Opšti podaci

Hotel je izgrađen 1989. godine i kompletno renoviran 2014/15 godine. Prostire se na 87.000m2. Ima 508 soba koje su raspoređene u glavnoj zgradi i bungalovima.

Hotel ima glavni restoran, nekoliko à la carte restorana (turski, italijanski, kineski, grčki, internacionalni restoran), 2 snack restorana, 10 barova i poslastičarnicu.

Za decu su tu 2 dečija bazena, tobogan,Tugi kid’s club (4-16 godina), igralište, mini disco, animacije, dečiji meni, deo za pripremanje hrane za bebe. 

Plaća se: čuvanje dece.

Plaža

Hotel ima svoju 350m dugu peščano-šljunkovitu plažu sa dva doka (porodični i za osobe starije od 16 godina) i plavom zastavicom EU. Suncobrani, ležaljke i dušeci se ne plaćaju.

Plaća se: paviljoni na plaži i ostalo van koncepta.

Smeštaj

Svi tipovi soba imaju digitalni sistem zaključavanja, mini bar koji se dopunjava na dnevnom nivou, klimu, laminat na podu (osim u standardnoj sobi u bugalovima, gde su na podu pločice), digitalni sef, LCD TV sa satelitskim i muzičkim programima, set za kafu i čaj, fen, ogledalo za šminkanje, tuš kabinu, bade mantil i papuče, balkon.

Standard bungalow sobe – veličine 35m², ima jednu spavaću sobu i mogu se smestiti 2 odrasle i dvoje dece ili 3 odrasle.

Standard sobe sa pogledom ka kopnu u glavnoj zgradi – veličine 31m², imaju jednu spavaću sobu i mogu se smestiti 2 odrasle i dvoje dece ili 3 odrasle i beba.

Standard sobe sa pogledom ka moru u glavnoj zgradi – veličine 31m², imaju jednu spavaću sobu i mogu se smestiti 2 odrasle i dvoje dece ili 3 odrasle.

Bungalow porodična soba – veličine 53m², ima dve spavaće sobe (jedna sa bračnim ležajem, a druga sa dva odvojena kreveta) i mogu se smestiti 4 odrasle i beba.
                                           
Plaća se: room service, telefon i ostalo van koncepta.

Hrana i piće

Usluga u hotelu je Ultra All Inclusive koji podrazumeva veliki izbor toplih i hladnih lokalnih alkoholnih i bezalkoholnih pića, kao i određene brendove stranih alkoholnih i bezalkoholnih pića (raki, vino, pivo, vodka, tequila, vermouth, gin, rum) i raznovrsnu hranu dostupnu u više restorana. Gostima je na raspolaganju glavni restoran “Degusto” (sa delom za bebe i decu), gde se služe doručak, ručak i večera na bazi samoposluživanja, kao i u restoran Cuisine24 koji je otvoren 24h. 

Ponudu hotela obogaćuju 7 à la carte restorana (neophodna rezervacija), 2 restorana gde se služi užina – na plaži i bazenu,10 barova i poslastičarnica.

Plaća se: à la carte restorani, premium pića, flaširana vina, sokovi od sveže ceđenog voća i ostalo van koncepta.

Ostali sadržaji

Parking, biblioteka, sef na recepciji, poručivanje rođendanske torte, lekar, frizer, servis za pranje i peglanje veša, rent-a-car, prodavnice, faks.

Sport i zabava

Hotel ima nekoliko bazena (glavni otvoreni bazen, dečiji otvoreni bazen, bazen “Parga” koji je dostupan samo osobama starijim od 16 godina, zatvoreni bazen za odrasle i decu) kao i vodeni park sa 5 tobogana za odrasle i jednim za decu (radi u periodu od 10 do 18h).

Stoni tenis/tenis, boćanje, odbojka na plaži, pikado neke su od aktivnosti i sportova u kojima gosti mogu učestvovati.

Takođe, gostima su na raspolaganju dnevni i večernji animacije.

Plaća se: osvetljenje teniskih terena, vodeni sportovi, škola ronjenja i ostalo van koncepta.

Za najmlađe

Tugi kid’s club dostupan je najmlađim gostima u periodu od 10 do 24h. Podeljen je prema starosnoj dobi dece: mini (4 – 12 godina) i teenage club za decu od 13 do 16 godina, gde mogu učestvovati u različitim takmičenjima i aktivnostima od časova kuvanja (pice, hleba, kolačića) do žurki i mini disco-a. Deca od 0 do 3 godine mogu učestvovati u aktivnostima mini cluba isključivo uz nadzor roditelja.

Na raspolaganju su dečiji otvoren i zatvoren bazen, kao i aqua park sa toboganima i prskalicama, igralište, igraonica, TV soba, spavaonica.

Plaća se: čuvanje dece

Spa & wellness

 Tursko kupatilo (hamam), sauna, parno kupatilo.

Plaća se: Spa centar, tretmani nege lica i tela, piling, masaže i ostalo van koncepta.

Napomena

Hoteli imaju pravo promene pojedinih usluga, načina plaćanja istih, kao i perioda korišćenja sadržaja, promene koncepta all inclusive, i slično, a u skladu sa svojom poslovnom politikom, vremenskim uslovima i drugim relevantnim činiocima, te organizator putovanja za iste promene ne može snositi odgovornost.

VOYAGE SORGUN
array(7) { ["post_type"]=> string(3) "any" ["posts_per_page"]=> string(1) "4" ["post_status"]=> string(7) "publish" ["ignore_sticky_posts"]=> bool(true) ["tax_query"]=> array(1) { [0]=> array(4) { ["taxonomy"]=> string(21) "onesystem_destination" ["field"]=> string(7) "term_id" ["terms"]=> string(7) "261,260" ["operator"]=> string(2) "IN" } } ["orderby"]=> array(2) { ["rand"]=> string(3) "ASC" ["minprice"]=> string(3) "ASC" } ["meta_query"]=> array(2) { ["varminprice"]=> array(3) { ["key"]=> string(30) "onesystem_packageminorderprice" ["value"]=> int(0) ["compare"]=> string(1) ">" } ["minprice"]=> array(2) { ["key"]=> string(30) "onesystem_packageminorderprice" ["type"]=> string(7) "numeric" } } }
1 EUR = 117.1484 RSD