Iako tako ne deluje, leto samo što nije stiglo. Verujemo da su vam tmurni dani i kiša uveliko dosadili, pa želite da pobegnete u neke lepše predele, gde će vas sačekati sunčani dani, umirujući zvuk talasa i osvežavajući miris mora. Negde gde će cela porodica biti zadovoljna, vi odmoriti, a deca se dobro zabaviti. A uz sve to mališani boraviti u hotelu potpuno besplatno. Danas ćemo vam predstaviti baš takva tri hotela, svaki na drugoj predivnoj destinaciji. Od čuvene Antalije, preko prelepog Bodruma, do egzotičnog Egipta.

Top 3 Hotela Za Idealan Porodični Odmor

Među brojnim hotelima u Antaliji, izdvaja se IC Green Palace 5*, koji nudi gratis smeštaj za dvoje dece uzrasta do 15 godina, što jasno naglašava da je u potpunosi podređen savršenom porodičnom odmoru. Nalazi se na oko 25km od centra Antalije, sačuvan od gradske vreve, na svojoj peščanoj plaži. Baš kako što bi se i po samom njegovom imenu dalo naslutiti, posebna čar  IC Green Palace 5*  je raskošno zelenilo u koje je ušuškan. Mirisna borova šuma, ponosna, visoka, stabla palmi, pažljivo održavane i brižno uređene bašte sa egzotičnim vrstama. Dodajte na to prekrasno plavu boju mediteranskog mora i simpatične drvene mostiće i brojne bazene nalik lagunama. Raj je tu, pred vama. Hotel IC Green Palace 5* ima preko četiri stotine soba, različitih tipova, kako bi izašao u susret potrebama najrazličitijih gostiju. Nema mesta za brigu ni kada je gastronomsko uživanje u pitanju, hotel pruža all Inclusive uslugu, a pored glavnog restorana, postoji čak još šest a la carte restorana sa najrazličitijim kuhinjama, od pikantne meksičke, preko tradicionalne turske, sve do restorana sa specijalitetima od ribe i morskih plodova. Nekoliko barova i kafića na raspolaganju su za osveženje sa nogu, ili relaksaciju uz kapućino. Rashlađenje od vrelih antalijskih dana može se naći i na nekom od šest bazena hotela, sa najrazličitijim sadržajima, poput bazena sa animacijama ili toboganima. Naravno i na najmlađe se posebno mislilo, tako da hotel ima i dečiji bazen i klub za decu sa raznovrsnim animacijama i tematskim dnevnim i večernjim zabavama, pa će i njima boravak u hotelu ostati u prelepom sećanju.

Top 3 Hotela Za Idealan Porodični Odmor

Na samoj obali Egejskog mora, u jednom od mnogima najdražih turskih letovališta, nalazi se Diamond of Bodrum 5*, kao što mu i samo ime kaže, hotel koji je zaista mali dijamant Bodruma. Samo 200 metara ga deli od privatne, peščano-šljunkovite plaže, koja se lagano spušta i dodiruje osvežavajuće more. Ono što je neprocenjivo je restoran hotela na otvorenom, iz kog se pruža pogled preko plaže, sve do jahti koje se šepure uz obalu. Uz ovakav doživljaj, svaki zalogaj će vam biti gušt. U skladu sa svim standardima hotela od 5 zvezdica, Diamond of Bodrum 5* nudi uslugu i sadržaj odličnog kvaliteta, kao i gratis smeštaj za decu do 13 godina. U okviru samog kompleksa su bazeni za odrasle i decu i dečiji klub, zahvaljujući čemu će deca uvek biti animirana i moći će da razvijaju svoju kreativnost sa profesionalnim animatorima. Dok vaša deca uživaju u programu, vi imate priliku da iskoristite odmor do maksimuma i opustite se u tradicionalnom turskom kupatilu u spa centru, u okviru kog su sauna, parno kupatilo i hamam u severoafričkom stilu, jer nakon cele godine obaveza zaslužujete da izdvojite vreme samo za sebe. Oni koji ipak vole aktivnosti na odmoru, mogu dan započeti u teretani ili iskoristiti jedinstevnu priliku da isprobaju sportove na vodi i probude adrenalin u sebi. Diamond of Bodrum 5* sa all inclusive uslugom pruža sve što vam je potrebno za udobnost u svakom smislu, pa i kad je u pitanju hrana. Pored glavnih obroka, možete se uvek poslužiti čajem, dezertima, užinama, ili u baru predahnuti uz osvežavajući koktel. Najveću adut hotela Diamond of Bodrum 5* je odlična lokacija, na samo 1km od centra Bodruma. Odlična prilika da istražite jedan od najlepših gradova Turske, jer Bodrum zaista ima šta da ponudi.

Top 3 Hotela Za Idealan Porodični Odmor

Hotel Desert Rose 5*, ogroman hotelski kompleks ušuškan u raskošnu, cvetnu baštu, nalazi se desetak kilometara od centra Hurgade. Svaki deo hotela predstavlja poseban kutak, uređen na originalan način, pa ćete se, šetajući od recepcije do plaže, na svakom koraku iznova oduševljavati najrazličitijim sadržajima. Dan u hotelu Desert Rose 5*  možete započeti jogom, ili se razbuditi aerobikom, zatim uživati na lepo uređenoj peščanoj plaži u obliku lagune, dugoj čitav kilometar. Pored nje, gostima su na raspolaganju još dve plaže na otvorenom moru, kao i ponton. Usluga se bazira na konceptu all inclusive, a osim glavnog restorana, gostima su na raspolaganju i a la carte restorani italijanske i libanske kuhinje, sa najlepšim ukusima orijenta, kao i jedan riblji restoran, uređen u mornarskom stilu. To naravno nije sve. Hotel ima brojne barove, na plaži, pored bazena i u bašti, a na dečiju radost, akva park sa 6 tobogana i dečiji klub. Mališani će na taj način potpuno uživati u letovanju, ali i vi ćete, što ih vidite širokog osmeha. A posebna pogodnost je, naravno, što deca uzrasta do 14 godina u hotelu borave sasvim besplatno.

array(6) { ["post_type"]=> string(3) "any" ["posts_per_page"]=> string(1) "5" ["post_status"]=> string(7) "publish" ["ignore_sticky_posts"]=> bool(true) ["tax_query"]=> array(1) { [0]=> array(3) { ["taxonomy"]=> string(8) "category" ["terms"]=> array(1) { [0]=> string(3) "327" } ["field"]=> string(7) "term_id" } } ["orderby"]=> array(1) { ["rand"]=> string(3) "ASC" } }