SAILORS BEACH CLUB HOTEL - 1 A Travel turistička agencija
SAILORS BEACH CLUB HOTEL

Lokacija

Nalazi se u Kemeru, Kiriş na svojoj plaži, oko 7km od centra Kemera, oko 50km od centra Antalije i oko 65km od aerodroma Antalija.

Opšti podaci

Sailor’s Beach Club ima glavnu zgradu sa recepcijom i 4 trospratna bloka, tako da sa svojom plažom i marinom podseća na mali grad. Ima 326 soba (213 klub standardnih soba, 84  standardne sobe sa krevetima na sprat, 26 porodičnih apartmana i 3 sobe za osobe sa posebnim potrebama).

Klub ima glavni restoran “Savarona“, à la carte restoran (italijanski), 3 bara (“Captain Lobby“, “Sun down Pool“, “Marina Snack Bar“), diskoteku.

Za decu tu je dečiji bazen, mini klub (od 4 do 12 god.), mini disko, igralište. 

Plaća se:
 čuvanje dece.

Plaža

Hotel ima svoju 70m dugu šljunkovitu plažu koja ima plavu zastavicu EU. Suncobrani, ležaljke, dušeci i peškiri se ne plaćaju.

Smeštaj

Club Standard: površine su 22m² sa balkonom. Svaka soba ima SAT TV, klima uređaj, mini bar,tuš, fen za kosu, ketler i set za kafu i čaj, telefon.

Standardne bunkbed sobe: su sobe isključivo namenjene porodicama sa dvoje dece, i površine su 25m². Svaka soba ima terasu ili balkon, SAT TV, klima uređaj, mini bar,tuš, fen za kosu, ketler i set za kafu i čaj, telefon.

Family Suite: površine su 50m² i sastoje se od dve spavaće sobe. Svaka soba i balkon, SAT TV,  dva klima uređaja,  mini bar,tuš, fen za kosu, ketler i set za kafu i čaj, telefon.

Plaćaju se: sef, mini bar, telefon.

Hrana i piće

Samoposluživanje, izbor više jela u glavnom restoranu: doručak, kasni doručak (kontinentalni), ručak, večera, ponoćna užina, peciva, čaj, kafa, kolači, užine u određeno doba dana, lokalna alkoholna i bezalkoholna pića u barovima od 10:00h do 24:00h, kao i tokom obroka.

Plaćaju se: uvozna pića, flaširana pića, sokovi od svežeg voća, sva pića u diskoteci i ostalo van koncepta.

Ostali sadržaji

Lekar, frizer, servis za pranje veša, hemijsko čišćenje, prodavnice, sala za sastanke, faks, foto servis.

Sport i zabava

Otvoreni bazen, bazen sa dva tobogana, zatvoreni bazen (greje se van sezone), bazen za decu, fitness centar, aerobik, gimnastika u vodi, igre na bazenu, mini fudbal, košarka, teniski teren, stoni tenis, odbojka, vaterpolo, pikado, šah, tavla, dnevne i večernje animacije, turske noći, Wi-Fi u lobiju (sa ograničenom brzinom i brojem korisnika).

Plaćaju se: tenis uveče, ringo, parasejling, skijanje na vodi, jet ski, banana, ronjenje, motorizovani sportovi na vodi, bilijar, internet kutak, sva pića u diskoteci i ostalo van koncepta.

Spa & wellness

Tursko kupatilo (hamam), sauna, parno kupatilo, fitness centar.

Plaćaju se: tretmani nege lica i tela, piling, masaže.

Napomena

Hoteli imaju pravo promene pojedinih usluga, načina plaćanja istih, kao i perioda korišćenja sadržaja, promene koncepta all inclusive, i slično, a u skladu sa svojom poslovnom politikom, vremenskim uslovima i drugim relevantnim činiocima, te organizator putovanja za iste promene ne može snositi odgovornost.

SAILORS BEACH CLUB HOTEL