Dobro došli na uzbudljivo letovanje u jednom od najboljih hotela 5* na Kipru. Među prelepo oblikovanim tropskim baštama, savršeno lociran na samoj peščanoj plaži, nalazi se hotel Grand Resort 5*, u ekskluzivnom delu Limasola. Hotel je renoviran u 2016. i 2017. godini, a svakako najveći ponos predstavlja maločas pomenuta peščana plaža, na kojoj je besplatno korišćenje suncobrana i ležaljki. U hotelu se može izabrati neki od sledećih tipova usluge: noćenje sa doručkom, polupansion ili pun pansion. Hotel poseduje tri bazena – otvoreni, zatvoreni i dečiji, a pored toga i sportske terene za više različitih disciplina. Usluga na najvišem nivou, izuzetan jelovnik, enterijer i dizajn koji se po svemu izdvajaju, deo su utiska koji ovaj hotel ostavlja na svoje goste.

Dobro Došli Na Kipar!

Grand Resort 5* prostire se na preko 20.000m2 i nudi impresivnu uslugu, potpuno personalizovanu prema potrebama svakog gosta, uz komfor koji vam je potreban. U sklopu hotela je 255 smeštajnih jedinica, moderno opremljenih, sa svim potrepštinama za svakodnevnicu, kao što su mini bar, set za kafu i čaj, sef i wi-fi internet. Prostrani balkoni soba pružaju pogled ka moru i prelepoj bašti hotela, ili jedinstvenom pejzažu okolne prirode i brda.

Pored vrlo elegenatnih restorana, sa dovoljno velikim izborom hrane za svako vaše raspoloženje, u ponudi su i tri bara sa sveže ceđenim sokovima i egzotičnim raznobojnim koktelima. Dnevne animacije za decu, sunčanje uz kafu i večernja muzika uživo, samo su neki od sadržaja kraj barova.

Dobro Došli Na Kipar!

Kada je zabava u pitanju, i ovaj segment letnjeg odmora je pokriven, pa možete uživati u raznim događajima kao što su folklorni i plesni nastupi, animacije tokom cele nedelje, sportske i društvene aktivnosti, filmske večeri i „Nino Nina“ dečiji klub.

Grand Resort 5* je mesto za odmor za one koji od odmora očekuju više – uslugu na najvišem nivou, izuzetan jelovnik, enterijer i dizajn koji se izdvajaju po svemu. Na prvom mestu osoblja hotela je da gosti budu zadovoljni u svakom momentu, iz čega i sledi da se gosti sa odmora provedenog u ovom hotelu vraćaju nasmejani i odmorni.

Očaravajuća kombinacija beskrajnih peščanih plaža, toplog mora i bujnih zelenih predela Kipar čine neodoljivom destinacijom za odmor. Na zvaničnom sajtu agencije „1 A Travel“ možete napraviti online rezervaciju za vaše letovanje, a za sve dodatne informacije pozvati kontakt centar na 011/655 78 00.

array(6) { ["post_type"]=> string(3) "any" ["posts_per_page"]=> string(1) "5" ["post_status"]=> string(7) "publish" ["ignore_sticky_posts"]=> bool(true) ["tax_query"]=> array(1) { [0]=> array(3) { ["taxonomy"]=> string(8) "category" ["terms"]=> array(1) { [0]=> string(3) "327" } ["field"]=> string(7) "term_id" } } ["orderby"]=> array(1) { ["rand"]=> string(3) "ASC" } }