Prosečna temperatura u Bodrumu u julu je oko prijatnih 30 stepeni, dok je temperatura mora u ovo vreme oko 25 stepeni. Idealno za prijatan odmor i rashlađenje u Egejskom moru. Zato je naša preporuka da vaša destinacija za letovanje bude upravo ovaj plavo-beli grad koji u ponudi ima vrlo raznoliku ponudu kvalitetnih hotela, prilagođenih svačijim potrebama. Mi bismo istakli Kadikale Resort 5* , hotel koji se nalazi tik uz zidine istorijkog spomenika, tvrđave Kadikale, po kojoj je i dobio ime.

Hotel 5* U Bodrumu, U Kategoriji "dvoje Dece Gratis"

Već pri ulazu u hotel jasno je da vas čeka nešto posve posebno. Cvetne aleje, očaravajuća priroda, hlad pod suncobranima od trske, kupanje u bazenu na ivici samog brda, restoran iz kog možete zakoračiti u more, spuštanje toboganom niz brdo. I na sve to spektakularan pogled na grčka ostrva. Kadikale Resort 5* nalazi se na samo 3 kilometra od mesta Turgutreis i 18 kilometara od centra Bodruma . Poseduje svoju peščanu plažu, betonski dok i ponton, na kojima se nižu ležaljke sa suncobranima, čije je korišćenje u sklopu all inclusive koncepta hotela.

Ovaj dobro poznat hotel Bodruma nudi mnogo različitih opcija za uživanje, kao što su sportovi na kristalnim vodama Egeja, osveženje u nekom od četiri bara, zaslađenje u poslastičarnici ili užine u snack baru. U hotelu gosti mogu izabrati između 238 standardnih soba, 20 select soba, 19 porodičnih apartmana, 3 suite apartmana, 5 honeymoon soba i 8 kraljevskih apartmana. Sve standardne sobe poseduju balkon ili terasu sa pogledom na more ili baštu.

Hotel 5* U Bodrumu, U Kategoriji "dvoje Dece Gratis"

Ako ste avanturističkog duha, možete izabrati među mnoštvom sportskih sadržaja, od skijanja na vodi do jedrenje na dasci, ili možda isprobate nešto bržu varijantu, jet ski, a zatim istražite podvodni svet roneći, ili posmatrate sve iz ptičje perspektive parasailingom. Ako ste za ležerniji odmor, možete uživati na bazenima u okviru hotela . Gostima su na raspolaganju dva bazena za odrasle, a za mališane dva dečija bazena i mini akva park sa dva tobogana. Oni koji preferiraju aktivnoti na suvom, mogu koristiti četiri teniska terena, igrati košarku ili odbojku na plaži, mini fudbal i golf, vežbati u fitnes centru. Znamo da je pravi luksuz u današnje vreme imati vremena za potpuno opuštanje uma i tela, a to možete postići u hotelu Kadikale Resort 5* , da li u turskom kupatilu, parnom kupatilu, ili sauni, izbor je na vama.

Hotel 5* U Bodrumu, U Kategoriji "dvoje Dece Gratis"

Za one koji požele da prošetaju van hotelskog kompleksa i upoznaju se sa okolinom, hotel je dobro povezan sa mestom Turgutreis i centrom Bodruma , pa čuvenim turskim prevoznim sredstvom, dolmušem, možete lako stići do grada i istražiti sve što ima da ponudi.

Jul je mesec specijalnih ponuda, pa tako i hotel Kadikale Resort 5* možete rezervisati po specijalnim cenama, za polaske 13./20. i 27. jula. Posebnu pogodnost imaju porodice, jer u ovom periodu deca uzrasta čak do 13 godina borave u hotelu sasvim besplatno. Da ne biste propustili posebne ponude, agencija „1 A Travel“ ima sistem online rezervacija , pa brzo i lako možete rezervisati vaš omiljeni hotel, ili neki novi u kom do sada niste bili. Ne dopustite da vam leto promakne!

array(6) { ["post_type"]=> string(3) "any" ["posts_per_page"]=> string(1) "5" ["post_status"]=> string(7) "publish" ["ignore_sticky_posts"]=> bool(true) ["tax_query"]=> array(1) { [0]=> array(3) { ["taxonomy"]=> string(8) "category" ["terms"]=> array(1) { [0]=> string(3) "327" } ["field"]=> string(7) "term_id" } } ["orderby"]=> array(1) { ["rand"]=> string(3) "ASC" } }