Dobro došli u svet uživanja, luksuza i leta za pamćenje u ekskluzivnim hotelima od 5 zvezdica. Dobro došli  u Tursku. Bilo da ovog leta izaberete milionski grad Antaliju, duge peščane plaže Beleka i Sidea, bujnu prirodu Kemera, ili zabavnu Alanju, dobićete isključivo vrhunski tretman.

Sve je ovo ostvarivo, u odlično opremljenim hotelima Antalijske rivijere, a posebnu pažnju bismo posvetili hotelu Rixos Premium Tekirova 5*, nadomak centra Tekirove, prelepom delu Kemera u kom priroda i istorija čine savršen par. Uklopljen među jedinstvenim pejzažima planina sa jedne, i Mediteranskog mora sa druge strane, opasan je 550 metara dugom plažom, koja je sa zaslugom dobila plavu zastavu EU. Među savršeno očuvanom prirodom i okruženjem, u zanosnoj igri nijansi plave i zelene, uživaćete punim plućima.  Za isticanje je i činjenica da je posebna pažnja posvećena bezbednosti dece, pa za njihovu neometanu igru i plivanje obezbeđena je posebna plaža, „Baby Beach“.

Leto Među Najlepšim Bojama Mediterana

Sadržaji hotela, prostorije, osoblje, sve je na nivou hotela prve klase, pa je i njegova ultra all inclusive usluga teško nadmašiva. U ponudi je impresivan izbor soba i apartmana, a čak i standardni tip sobe nudi prostran smeštaj sa svim potrebnim sadržajima i dizajnom koji inspiriše na potpuno opuštanje. Sobe su pogleda na baštu, jezero, planine ili more, a svaka poseduje balkon, dok posebni tip soba „Pool Suite“ ima i svoj bazen. Ako čeznete za odmorom na kom ćete udovoljiti isključivo sebi i svojim potrebama, idealan su izbor za vaš letnji beg. Površine su 45m2 i pored spavaće, imaju i dnevnu sobu, za osećaj udobnosti doma. Za dodatni komfor, i boravak porodice, prilagođene su „Family“ sobe, čija su pogodnost prostranost, na 52m2 i dve odvojene spavaće sobe.

Leto Među Najlepšim Bojama Mediterana

Svakako, ono što hotel Rixos Premium Tekirova 5* stavlja u prvi plan je veliki izbor sadržaja. Spa i wellnes centar, bisokop, časovi plesa i kuvanja, žurke na plaži, diskoteka, akva park, mini akva park, „adventure park“… Najbolje od svega je da je do sada nabrojano samo jedan mali deo onoga što hotel nudi, i verujte na reč, na odmoru u ovakvom hotelu nećete osetiti potrebu da napustite kompleks, jer ćete u njemu nači baš sve potrebno za uživanje.

Putujete sa decom? Još jedna od mnogih predosti hotela Rixos Premium Tekirova 5* je „Rixy“ dečiji klub, sa najlepšim prostorom za vašu decu, koji nudi sve od soba za bebe, igrališta, pa do sobe sa video igrama, časova plesa, raznih sportova, umetničkih radionica, a sve to u najlepšim bojama, koje ulepšavaju boravak svakom detetu.

Leto Među Najlepšim Bojama Mediterana

Iako verovatno nećete osetiti potrebu da lutate mnogo dalje od hotela, dobro je imati opcije, a za to ćete imati priliku u samom centru mesta Tekirova, gde se nalaze prodavnice, restorani i dodatna zabava. Neka ovo bude vaše najlepše leto do sada, a siguran korak ka tome je dobro informisanje, što možete učiniti na zvaničnom sajtu agencije „1 A Travel“, koja ima već dugogodišnje iskustvo sa aranžmanima za Tursku, Egipat i Kipar. Na samom sajtu možete napraviti online rezervaciju, a za sva pitanja se obratiti kontakt centru na 011/655 78 00.

array(6) { ["post_type"]=> string(3) "any" ["posts_per_page"]=> string(1) "5" ["post_status"]=> string(7) "publish" ["ignore_sticky_posts"]=> bool(true) ["tax_query"]=> array(1) { [0]=> array(3) { ["taxonomy"]=> string(8) "category" ["terms"]=> array(1) { [0]=> string(3) "327" } ["field"]=> string(7) "term_id" } } ["orderby"]=> array(1) { ["rand"]=> string(3) "ASC" } }