Duga leta, hoteli na samoj plaži, kvalitetna usluga, udobni hoteli, opuštajući spa centri i mnoštvo dnevnih i večernjih aktivnosti. Sve ovo krasi Tursku, tačnije Antalijsku regiju, na obali Mediteranskog mora. Na samo 10 kilometara od centra Beleka, najekskluzivnijeg letovališta ove regije, nalazi se hotel Armas Life Belek 5*, brižno uređen za svačiji komfor, na privatnoj peščano-šljunkovitoj plaži. Prostire se na 7.000m2, i sa uredno i moderno dizajniranim sobama idealno je mesto za opuštanje i ostavljanje stresa za sobom. Još jedan u nizu fenomenalnih hotela od 5 zvezdica u Beleku, otvoren je 2013. godine, a dizajniran u duhu Mediterana, savršeno se uklapajući u plavetnilo mora.

Savršen Odmor U Antalijskoj Rivijeri

Hotel nudi puno opcija i za aktivan deo odmora – bazen sa toboganima, dva dečija bazena, zatvoreni bazen, zatim razni sportovi, kao što su odbojka na plaži, tenis, aerobik, pikado, boćanje, stoni tenis, vaterpolo…Za večernju zabavu tu je i diskoteka, programi sa muzikom uživo i razne organizovane animacije.

Hotel je all inclusive usluge, što znači da tokom celog dana možete uživati u gurmanlucima u glavnom restoranu i 3 a la carte restorana sa ribljim specijalitetima, italijanskom i turskom hranom, i u barovima sa raznim užinama tokom dana, pa i zaslađenjima kao što su sladoled, kolači i palačinke.

Savršen Odmor U Antalijskoj Rivijeri

Ako vam je pored umirujućih talasa Mediteranskog mora i toplog sunca potrebna dodatna prilika za opuštanje, nikako nemojte propustiti relax bazen, tretman u turskom kupatilu, saunu i razne masaže i usluge spa centra, stvorenog samo za vaš mir i uživanje.

Još jedan veliki adut hotela je blizina samog centra Beleka, gradića sa malim gradskim jezgrom, u kom možete naći sve od dućana sa unikatnim, ručno pravljenim proizvodima, do raznih restorana sa najboljim turskim specijaltetima, a ne manjka ni vrlo popularnih barova i klubova sa izuzetno kvalitetnim pićima i koktelima. Dok hodate uličicama, pratiće vas pregršt boja i primamljivih mirisa. Sasvim posebna priča su plaže u Beleku – oko 17 kilometara sitnog peska i kristalno čistog mora tokom dugog toplog leta, koje i dalje traje, čeka na vas. Nakon opuštanja na plaži, ukoliko ste ljubitelj ronjenja, možete doživeti neprocenjivo iskustvo i videti Kareta Kareta kornjače u svom prirodnom staništu, o kojima se posebno vodi računa, jer su ugrožena i zaštićena vrsta.

Savršen Odmor U Antalijskoj Rivijeri

Sigurni smo da je dovoljno razloga da se zaljubite u Belek već na prvi pogled, a još nije kasno za takvo iskustvo, jer letnji dani u Antalijskoj rivijeri i dalje traju. Novina je da na našem sajtu sada postoji i mogućnost online rezervacije, sasvim jednostavan i brz put do vašeg letovanja! Za sve savete, tu je i kontakt centar agencije – 011/655 78 00.

array(6) { ["post_type"]=> string(3) "any" ["posts_per_page"]=> string(1) "5" ["post_status"]=> string(7) "publish" ["ignore_sticky_posts"]=> bool(true) ["tax_query"]=> array(1) { [0]=> array(3) { ["taxonomy"]=> string(8) "category" ["terms"]=> array(1) { [0]=> string(3) "327" } ["field"]=> string(7) "term_id" } } ["orderby"]=> array(1) { ["rand"]=> string(3) "ASC" } }