Uz samo more, na peščano-šljunkovitoj plaži, smešten je hotel Armas Labada 5*, hotel koji je otvoren 1999. godine, a renoviran relativno skoro, 2017. godine, čime se vratio na vrh liste hotela u Kemeru, za koje važi da imaju odličan odnos kvaliteta i cene.

Na samo 5 kilometara od centra Kemera, u mestu Čamjuva, a oko 65 kilometara udaljenosti od aerodroma u Antaliji, nalazi se hotel Armas Labada 5*, koji je opremljen izdašnim sadržajima za goste različitih interesovanja, uzrasta i potreba.

Meka Obala Kemera

Usluga u hotelu je ultra all inclusive po principu samoposluživanja iz izbora više jela prema hotelskim pravilima. Osim glavnog, hotel poseduje i à la carte restoran, snack restoran i 4 bara, raštrkana po hotelu, na bazenima i na plaži.

Deca i odrasli će u okviru hotela Armas Labada 5*  imati mogućnost da se zabave na najrazličitije načine. Pored toplog mora i lepe, prostrane plaže sa peskom i šljunkom, u kupanju se može uživati i na otvorenom ili na zatvorenom bazenu, adrenalin će se probuditi na bazenu sa toboganima, a poseban bazen je rezervisan za one najmanje.

Meka Obala Kemera

S obzirom na blizinu Kemera bila bi prava šteta ne posetiti ovaj dragulj turskog primorja. U Kemeru možete obići nekoliko veoma interesantnih istorijskih lokaliteta, uključujući ostatke drevnog grada Faselis, gde je otkrivena čuvena Hadrijanova kapija.

Armas Labada 5* ima svoj spa & wellness kutak u kojem gosti mogu da se prepuste čarima saune ili turskog kupatila. Za one koji preferiraju nešto aktivniji boravak na moru, odbojka na plaži, vaterpolo, pikado, tenis i drugi sadržaji, obezbeđuju traženo uzbuđenje. Već danas možete rezervisati mesto u nekom od prelepih hotela u ponudi agencije „1 A Travel“, putem online rezervacije, a sve eventualne nedoumice možete rešiti pozivom kontakt centra na 011/655 78 00.

array(6) { ["post_type"]=> string(3) "any" ["posts_per_page"]=> string(1) "5" ["post_status"]=> string(7) "publish" ["ignore_sticky_posts"]=> bool(true) ["tax_query"]=> array(1) { [0]=> array(3) { ["taxonomy"]=> string(8) "category" ["terms"]=> array(1) { [0]=> string(3) "327" } ["field"]=> string(7) "term_id" } } ["orderby"]=> array(1) { ["rand"]=> string(3) "ASC" } }