ALI BABA PALACE

Lokacija

Nalazi se oko 11km od aerodroma i oko 18km od centra Hurgade.

Opšti podaci

Kompleks je otvoren 2000. godine, prostire se na površini od oko 120.000mi u ponudi ima 756 smeštajnih jedinica. Gostima je na raspologanju veliki izbor aktivnosti u okviru samog kompeksa, nekoliko bazena, aqua park i nekoliko restorana i barova. 

Za decu tu su mini klub (za uzrast 4-12 godina), dečiji bazen, aqua park, igralište.

Plaža

Hotel se nalazi na svojoj peščanoj plaži, jedan manji deo je sa koralnim grebenom koji privlači veliki broj zaljubljenika u podvodni svet, a drugi deo je lepa kupališna zona. Upotreba suncobrana i ležaljki na plaži je besplatna.

Smeštaj

Hotel u svojoj ponudi ima 756 smeštajnih jedinica i sve imaju balkon/terasu, klima uređaj, SAT LCD TV, fen za kosu, mini bar. Sef se nalazi na recepciji i ne doplaćuje se. 
Standardne sobe imaju pogled na baštu ili bazen i veličine su 33-35m(mali broj soba ima pogled na more).
Deluxe sobe imaju pogled na baštu ili bazen, veličine su 33-35m2.
Porodične sobe čine dve sobe sa kvadraturom po 33-35m(u jednoj sobi je bračni krevet a u drugoj dva single kreveta), sobe su odvojene vratima.

Plaća se: room service, telefon.

Hrana i piće

Usluga u hotelu je All inclusive – doručak, ručak, večera (samoposluživanje – izbor više jela po hotelskim pravilima). U sklopu koncepta su domaća alkoholna i bezalkoholna pića, užine, kolači i sladoled. Pored glavnog restorana gostima su na raspolaganju i Bella Italia (italijanska kuhinja), Zomorodah (orijentalna kuhinja) i Ali Baba Sushi Restaurant. U ponudi hotela je i nekoliko barova – Lobby Bar, Pool Bar, Beach Bar i 40 Thieves Disco. 

Plaća se: Moorish Cafe, a la carte restoran Ali Baba Sushi, sveže ceđeni sokovi, Vitamin bar, uvozna alkoholna i bezalkoholna pića. 

Hotel ima pravo da promeni detalje usluge u zavisnosti od sezone (vreme, sadržaj…).

Ostali sadržaji

Usluge pranja i peglanja veša, rent-a-car, prodavnice, sala za sastanke, sef na recepciji (besplatno).

Sport i zabava

Hotel u svojoj ponudi ima nekoliko bazena, dečiji bazen, aqua park za decu, aqua park za tinejdžere, 2 terena za tenis, teren za košarku i fudbal, stoni tenis, odbojku, mini golf, animacije, teretana, časove plesa.

Plaća se: bilijar, kuglanje, sportovi na vodi, časovi ronjenja, Wi-Fi internet, kuglanje, oprema za tenis. 

Spa & wellness

Gosti mogu bez doplate da koriste teretanu.

Plaća se: masaže, tretmani za negu lica i tela, hamam, sauna, jacuzzi, salon lepote. 

Napomena

Hoteli imaju pravo promene pojedinih usluga, načina plaćanja istih, kao i perioda korišćenja sadržaja, promene koncepta all inclusive, i slično, a u skladu sa svojom poslovnom politikom, vremenskim uslovima i drugim relevantnim činiocima, te organizator putovanja za iste promene ne može snositi odgovornost.

ALI BABA PALACE
array(7) { ["post_type"]=> string(3) "any" ["posts_per_page"]=> string(1) "4" ["post_status"]=> string(7) "publish" ["ignore_sticky_posts"]=> bool(true) ["meta_query"]=> array(3) { ["priority"]=> array(2) { ["key"]=> string(18) "onesystem_priority" ["value"]=> string(1) "1" } ["varminprice"]=> array(3) { ["key"]=> string(30) "onesystem_packageminorderprice" ["value"]=> int(0) ["compare"]=> string(1) ">" } ["minprice"]=> array(2) { ["key"]=> string(30) "onesystem_packageminorderprice" ["type"]=> string(7) "numeric" } } ["tax_query"]=> array(1) { [0]=> array(4) { ["taxonomy"]=> string(21) "onesystem_destination" ["field"]=> string(7) "term_id" ["terms"]=> string(7) "276,277" ["operator"]=> string(2) "IN" } } ["orderby"]=> array(2) { ["rand"]=> string(3) "ASC" ["minprice"]=> string(3) "ASC" } }
1 EUR = 117.5361 RSD