Lokacija

Hotel se nalazi u Soma Bay, oko 50km od centra Hurgade.

Opšti podaci

Hotel u ponudi ima 236 smeštajnih jedinica smeštenih u nekoliko zgrada koje su okružene prelepim baštama. Gostima su na raspolaganju bazeni kao i nekoliko restorana i barova.

Za decu tu su mini klub, mini disko, igralište i bazen. 

Plaža

Nalazi se na lepoj peščanoj plaži, jedan manji deo je sa koralnim grebenom a jedan deo je kupališna zona sa plitkom vodom. Gosti hotela mogu bez doplate da koriste ležaljke i suncobrane. 

Smeštaj

Hotel u ponudi ima 236 smeštajnih jedinica i sve imaju balkon/terasu, klima uređaj, sef, SAT LCD TV, ketler, fen za kosu.

Plaća se: room service, telefon, Wi-Fi internet.

Hrana i piće

Usluga u hotelu je All Inclusive – doručak, kasni doručak, ručak, večera (samoposluživanje – izbor više jela po hotelskim pravilima). U konceptu su, užine, pizza, sladoled i lokalna alkoholna i bezalkoholna pića. Hotel u ponudi ima dva restorana – glavni Buffet Restaurant i Bella Naboli Pizzeria. U ponudi je i nekoliko barova – Paradiseo Lobby Bar, Pool Bar, Terrace/Beach Bar, Diving Snacks, Octopus Disco Bar i El Shisha.

Plaća se: Octopus Disco Bar, El Shisha, Diving Snacks, uvozna alkoholna i bezalkoholna pića.

Hotel ima pravo da promeni detalje usluge u zavisnosti od sezone (vreme, sadržaj…).

Ostali sadržaji

Limuzina, usluga pranja i peglanja veša, doktor, apoteka, prodavnice, menjačnica. 

Sport i zabava

Hotel u ponudi ima bazen, dečiji bazen, odbojku na plaži, stoni tenis, mini golf, tereni za tenis, dnevna i večernja animacija, Wi-Fi internet (besplatan u lobiju). 

Plaća se: sportovi na vodi, bilijar.

Spa & wellness

Gosti mogu bez doplate da koriste teretanu.

Plaća se: salon lepote, džakuzi, sauna, masaže i svi tretmani za negu lica i tela. 

Napomena

Hoteli imaju pravo promene pojedinih usluga, načina plaćanja istih, kao i perioda korišćenja sadržaja, promene koncepta all inclusive, i slično, a u skladu sa svojom poslovnom politikom, vremenskim uslovima i drugim relevantnim činiocima, te organizator putovanja za iste promene ne može snositi odgovornost.