Lokacija

Hotel se nalazi u Sahl Hasheesh, oko 18km od centra i oko 12km od aerodroma.

Opšti podaci

Hotel se prostire na površini od 210.005m2) – i u ponudi ima 357 smeštajnih jedinica. Predstavlja spoj egipatskog i modernog stila, a zbog svog sadržaja preporučuje se gostima svih uzrasta. Gostima su na raspolaganju bazeni, restorani i barovi.

Za decu tu su igralište i bazen.

Plaža

Hotel ima svoju 400m dugačku peščanu plažu, jedan manji deo je sa koralnim grebenom, koji  privlači veliki broj zaljubljenika u podvodni svet, a veći deo je kupališna  zona sa plitkom vodom. Gosti hotela mogu bez doplate da koriste peškire, ležaljke i suncobrane

Smeštaj

Hotel u ponudi ima 357 smeštajnih jedinica i sve imaju balkon/terasu, klima uređaj, SAT LCD TV, mini bar, fen za kosu, ketler, sef. 

Plaća se: room service, telefon. 

Hrana i piće

Usluga u hotelu je All Inclusive – doručak, ručak i večera (samoposluživanje – izbor više jela po hotelskim pravilima). U konceptu su i užine i lokalna alkoholna i bezalkoholna pića. Hotel u ponudi ima glavni restoran, italijanski a la carte i kineski a la carte restoran. Gostima su na raspolaganju barovi Pool Bar, Lobby Bar i Beach Bar.

Plaća se: a la carte restorani, sveže ceđeni sokovi, uvozna alkoholna i bezalkoholna pića i sve ostalo van koncepta.

Hotel ima pravo da promeni detalje usluge u zavisnosti od sezone (vreme, sadržaj…).

Ostali sadržaji

Usluga pranja i peglanja veša, prodavnice, parking, rent-a-car, doktor, menjačnica. 

Sport i zabava

Hotel u ponudi ima dva bazena na otvorenom, jedan zatvoreni bazen, dečiji bazen, teren za tenis, teren za fudbal, teren za skvoš, teren za odbojku, stoni tenis, mini fudbal, košarku.

Plaća se: Wi-Fi internet, osvetljenje teniskih terena, sportovi na vodi. 

Spa & wellness

Gosti hotela mogu bez doplate da koriste teretanu.

Napomena

Hoteli imaju pravo promene pojedinih usluga, načina plaćanja istih, kao i perioda korišćenja sadržaja, promene koncepta all inclusive, i slično, a u skladu sa svojom poslovnom politikom, vremenskim uslovima i drugim relevantnim činiocima, te organizator putovanja za iste promene ne može snositi odgovornost.

PHARAOH AZUR RESORT
array(7) { ["post_type"]=> string(3) "any" ["posts_per_page"]=> string(1) "4" ["post_status"]=> string(7) "publish" ["ignore_sticky_posts"]=> bool(true) ["tax_query"]=> array(1) { [0]=> array(4) { ["taxonomy"]=> string(21) "onesystem_destination" ["field"]=> string(7) "term_id" ["terms"]=> string(11) "276,277,278" ["operator"]=> string(2) "IN" } } ["orderby"]=> array(2) { ["rand"]=> string(3) "ASC" ["minprice"]=> string(3) "ASC" } ["meta_query"]=> array(2) { ["varminprice"]=> array(3) { ["key"]=> string(30) "onesystem_packageminorderprice" ["value"]=> int(0) ["compare"]=> string(1) ">" } ["minprice"]=> array(2) { ["key"]=> string(30) "onesystem_packageminorderprice" ["type"]=> string(7) "numeric" } } }
1 EUR = 117.1933 RSD