BODRUM BEACH RESORT

Lokacija

Hotel se nalazi u mestu Gümbet, 750m od centra mesta, oko 1,5km od centra luke u Bodrumu i šetališta i 35km od aerodroma.

Opšti podaci

Hotel je otvoren 2011.godine, a poslednji put renoviran tokom zime 2020. godine. Ima ukupno 92 sobe(18 standardnih soba, 29 large soba i 45 family soba) koje su raspoređene u okviru 12 trospratnih blokova (bez lifta) i zauzima površinu od 18 000m2. Gostima su na raspolaganju glavni restoran, bazen za odrasle i decu, fitness centar i Spa centar. Ovaj hotel ima odličnu lokaciju jer se nalazi tačno između mesta Gümbet i centra Bodruma, tako da je zbog svoje lokacije preporuka onima koji vole da budu u centru dešavanja i na pešačkoj udaljenosti od prodavnica, centra mesta i šetališta. Može biti dobra preporuka za odmor mlađima ali i porodicama sa decom.

Za decu tu su dečiji bazen sa toboganima.

Plaža

Hotel nema svoju plažu, na 100m od hotela se nalazi gradska plaža koju gosti mogu da koriste. Peškiri za plažu se dobijaju besplatno.

Plaća se: upotreba suncobrana i ležaljki na plaži i promena peškira za plažu.

Smeštaj

Sve sobe imaju fen, sef, parket na podu, telefon, LCD TV sa satelitskim kanalima, split klimu, mini frižider (prazan), kupatilo sa tušem i balkon. U hotelu nema sobe sa pogledom na more, sve sobe imaju pogled na baštu.

Standardna soba ima površinu 17m, francuski krevet ili dva odvojena kreveta.

Large soba je po površini malo veća od standardne sobe, ima površinu 21m,  ima francuski krevet i krevete na sprat.

Family soba ima površinu 40m, sastoji se od sobe gde se nalaze kreveti na sprat i sobe odvojene vratima u kojoj se nalazi francuski krevet.

Plaća se: sef, telefon. 

Hrana i piće

Hotel ima uslugu noćenje sa doručkom – samposluživanje u glavnom restoranu. U koncept usluge je uključen doručak u glavnom restoranu i čaj, kafe i biljni čajevi tokom trajanja doručka, 

Plaća se: sva pića, uvozna pića, energetska pića, sveže ceđeni sokovi i ostalo van koncepta.

Ostali sadržaji

Menjačnica, doktor, servis za pranje i peglanje veša, rent-a-car, frizer.

Sport i zabava

Bazen za odrasle, bazen za decu sa toboganima, a od ostalih aktivnosti tu su pikado, stoni tenis, fitness centar. Wi-Fi internet u hotelu se plaća.

Napomena

Hoteli imaju pravo promene pojedinih usluga, načina plaćanja istih, kao i perioda korišćenja sadržaja, promene koncepta all inclusive, i slično, a u skladu sa svojom poslovnom politikom, vremenskim uslovima i drugim relevantnim činiocima, te organizator putovanja za iste promene ne može snositi odgovornost.

EGEJ -TURSKA 2024

BODRUM BEACH RESORT
array(7) { ["post_type"]=> string(3) "any" ["posts_per_page"]=> string(1) "4" ["post_status"]=> string(7) "publish" ["ignore_sticky_posts"]=> bool(true) ["tax_query"]=> array(1) { [0]=> array(4) { ["taxonomy"]=> string(21) "onesystem_destination" ["field"]=> string(7) "term_id" ["terms"]=> string(7) "294,260" ["operator"]=> string(2) "IN" } } ["orderby"]=> array(2) { ["rand"]=> string(3) "ASC" ["minprice"]=> string(3) "ASC" } ["meta_query"]=> array(2) { ["varminprice"]=> array(3) { ["key"]=> string(30) "onesystem_packageminorderprice" ["value"]=> int(0) ["compare"]=> string(1) ">" } ["minprice"]=> array(2) { ["key"]=> string(30) "onesystem_packageminorderprice" ["type"]=> string(7) "numeric" } } }
1 EUR = 117.1933 RSD