CHAMPION HOLIDAY VILLAGE - 1 A Travel turistička agencija
CHAMPION HOLIDAY VILLAGE

Lokacija

Udaljen je oko 14 km od centra Kemera, 25 km od Antalije i 45 km oa aerodroma u Antaliji.

Opšti podaci

Champion Club Holiday Village je renoviran 2010. godine i prostire se na površini od 42.000m². Toplo preporučujemo hotel, naročito porodicama sa decom. U okviru kluba su glavni restoran, 2 a la carte restorana (turski i riblji specijaliteti), snack bar, café bar.                                                                                                                                                     

Od dečijih sadržaja tu su mini klub ( od 4 – 12 godina),mini disko, dečiji bazen i igralište.

Plaža

Hotel ima svoju plažu od sitnog šljunka i peska. Ležaljke i suncobrani se ne plaćaju dok se za peškire ostavlja depozit od 10 eura koji se vraća.

Smeštaj

Hotel raspolaže sa 244 sobe (svaka je vrlo elegantno i posebno stilizovana). Sobe su klimatizovane sa balkonom ili terasom, SAT TV-om, telefonom, klima uređajem, mini barom (dnevno se dopunjuje vodom), sefom (uz naplatu) i fenom. Sve sobe imaju pogld na vrt. Bunkbed 2 sobe  namenjene su isključivo porodicama sa dvoje dece (2 odrasle osobe + 2 dece od 2 do 12.99 ). Agencija raspolaže sa ograničenim brojem ovih soba.    

Plaćaju se: mini bar, sef, telefon.

Hrana i piće

Samoposluživanje, izbor više jela po hotelskim pravilima u glavnom restoranu: doručak, kasni doručak, ručak, večera, užine,kao i sva domaća alkoholna i bezalkohona pića, kafa,čajevi i voće.

Plaćaju se: uvozna alkoholna i bezalkoholna pića, sveže ceđeni sokovi, turska kafa, flaširana pića, vina i što nije po konceptu. Sva uvozna i domaća pića  od 24:00 do 10:00 u barovima. 

Ostali sadržaji


Plaćaju se:
doktor, diskoteka, konferencijska sala, fotograf, faks, pranje veša, frizerski salon, prodavnice.

Sport i zabava

Bazen, dečiji bazen, relaksacioni bazen, bazen sa tobaganima, teniski teren, aerobik, akvabik, stoni tenis, pikado, boćanje, odbojka na plaži, mini fudbal, vaterpolo, fitnes sala (samo za odrasle).

Plaćaju se: Wi- Fi, oprema za tenis, osvetljenje terena noću, bilijar, vodeni sportovi, ronjenje na dah.

Spa & wellness

Hamam (tursko kupatilo), parno kupatilo, đakuzi.

Plaćaju se: sauna,masaže, terapije, piling u hamamu.

Napomena

Hoteli imaju pravo promene pojedinih usluga, načina plaćanja istih, kao i perioda korišćenja sadržaja, promene koncepta all inclusive, i slično, a u skladu sa svojom poslovnom politikom, vremenskim uslovima i drugim relevantnim činiocima, te organizator putovanja za iste promene ne može snositi odgovornost.

CHAMPION HOLIDAY VILLAGE