DB SAN ANTONIO

Lokacija

Nalazi se u centru grada Qawra u zalivu St Paul’s na oko 16km od aerodroma i oko 15km od glavnog grada Valeta. Stanica lokalnog autobusa koja uključuje linije do ostalih delova Malte udaljena je oko 100m od hotela.

Opšti podaci

Db San Antonio Hotel izgrađen u mavarskom stilu i jedan je od najvećih hotela na Malti sa više od 500 soba.
Hotel se nalazi u prijatnom okruženju i pogodan je za mlade i porodicu sa decom.
Za decu tu su dečiji bazen i Kids Club (5-12 godina)

Plaža

Privatna peščana plaža hotela udaljena je oko 150m od hotela.

Plaćaju se: bar na plaži, suncobrani i ležaljke na plaži, a peškiri se dobijaju uz depozit.

Smeštaj

Sobe mogu imati pogled na ulicu, delimični pogled na more i pogled na more, većina soba ima balkon. Sve sobe imaju sef, klimu, TV, telefon, ketler, fen i WiFi

Hrana i piće

Hotel ima all inclusive uslugu – doručak, ručak i večera i služe se u glavnom restoranu Guéliz (samoposluživanje, izbor više jela). Pored glavnog restorana, hotel raspolaže sa još pet a la cart restorana za koje je potrebna rezervacija unapred: Tagine Restaurant (marokanska i indijska kuhinja), D-Bistro Restaurant, Yushan Restaurant (kineska i azijska hrana, nalazi se na krovu hotela, hrana se pravi na licu mesta), Q-Zins Restaurant (tematske večere: američka, italijanska i meksička kuhinja, restoran je otvoren samo u periodu od sredine juna do sredine septembra), Taza Restaurant (restoran nedavno otvoren i u ponudi ima mediteransku kuhinju, obroci u ovom restoranu se dodatno naplaćuju). Takođe, u sklopu hotela se nalaze i barovi: Kosy Bar (služi koktele, žestoka pića, sokove i kafe, svake večeri se organizuje animacija), Taza Sky Bar (nedavno otvoren i namenjen je samo odraslima – stariji od 16 godina), Cafe Maroc (radi u toku dana, služi pića ali i užine), Roof Deck (nalazi se na krovu, sa bazenom, služe se pića i užine).

Plaćaju se: uvozna i flaširana pića, à la carte restorani (uz rezervaciju) i ostalo van koncepta.

Ostali sadržaji

Hotel u svom sastavu ima otvoreni bazen, dečiji bazen, zatvoreni bazen koji se greje tokom zimskih meseci, teretana, strečing, gimnastika u vodi, pikado, igre na bazenu, odbojka na plaži, mini fudbal, stoni tenis, časovi plesa, animacije, Wi-Fi internet u celom hotelu (sa ograničenom brzinom i brojem korisnika).

Pearl spa je urađen u marokanskom stilu, u svom sklopu ima bazen koji se greje, pet soba za tretmane, hamam, jacuzzi, saune i sobe za relaksaciju. Tretmani i spa se moraju unapred rezervisati.

New Form Fitness Centre je najbolje opremljen fitnes centar u severnom delu Malte. Opremljen je najnovijom opremom za trening.

Plaćaju se: masaže, tretmani, servis za pranje i peglanje veša, menjačnica, rent-a-car, rent-a-bike, parking.

Napomena

Hoteli imaju pravo promene pojedinih usluga, načina plaćanja istih, kao i perioda korišćenja sadržaja, promene koncepta all inclusive, i slično, a u skladu sa svojom poslovnom politikom, vremenskim uslovima i drugim relevantnim činiocima, te organizator putovanja za iste promene ne može snositi odgovornost.

DB SAN ANTONIO
array(7) { ["post_type"]=> string(3) "any" ["posts_per_page"]=> string(1) "4" ["post_status"]=> string(7) "publish" ["ignore_sticky_posts"]=> bool(true) ["tax_query"]=> array(1) { [0]=> array(4) { ["taxonomy"]=> string(21) "onesystem_destination" ["field"]=> string(7) "term_id" ["terms"]=> string(7) "282,300" ["operator"]=> string(2) "IN" } } ["orderby"]=> array(2) { ["rand"]=> string(3) "ASC" ["minprice"]=> string(3) "ASC" } ["meta_query"]=> array(2) { ["varminprice"]=> array(3) { ["key"]=> string(30) "onesystem_packageminorderprice" ["value"]=> int(0) ["compare"]=> string(1) ">" } ["minprice"]=> array(2) { ["key"]=> string(30) "onesystem_packageminorderprice" ["type"]=> string(7) "numeric" } } }
1 EUR = 117.1121 RSD