PARADISE BAY

Lokacija

Nalazi se na oko 5km od naselja Mellieha, od glavnog grada Valeta je udaljen oko 25km i oko 30km od aerodroma.

Opšti podaci

Hotel se nalazi na severnom delu ostrva, u blizini Gozo Ferry terminala, sa pogledom na ostrva Gozo i Komino. Ceo kompleks poseduje 276soba.

Napomena: Od 01.11. svi vidovi plaćanja u resortu biće mogući samo kreditnim/ debitnim karticama.

Plaža

Hotel poseduje privatnu peščanu plažu, pogodnu za plivače i ljubitelje sportova na vodi i ronjenja. Ležaljke i suncobrani na plaži i peškiri su besplatni (uz depozit).

Plaćaju se: sve aktivnosti Bluewaves Watersports centara.

Smeštaj

Sve standardne sobe su veličine oko 30m2 sadrže kupatilo, fen za kosu, klimu, satelitsku TV, sef, mini bar, wi fi internet i balkon.
Plaća se: telefon.

Hrana i piće

Hotel pruža uslugu Bed&Breakfast, HB+ polupansion (doručak i večera), Full Board+ (doručak, ručak i večera)   samoposluživanje, izbor više jela po hotelskim pravilima. Pored tri glavna restorana, poseduje i 2 bara, od kojih je jedan na plaži.

Ostali sadržaji

Hotel poseduje četiri bazena od kojih su tri otvorena i jedan zatvoreni koji se greje tokom zimskog perioda. U svojoj ponudi hotel ima teniski teren, dečje igralište, mini market, suvenirnicu, fitnes.

Plaćaju se:
svi tretmani za negu i ulepšavanje, sportovi na vodi, škola ronjenja i oprema za ronjenje, sportovi na vodi, škola ronjenja i oprema za ronjenje, parking, suvenirnica, mini market.

Sport i zabava

Sportovi na vodi i kursevi ronjenja sa stručnim instruktorima na raspolaganju su tokom cele godine. Bazen koji se greje u zatvorenom radi tokom hladnijih meseci. Saunu i hidromasažnu kadu možete da koristite na zahtev, a obezbeđeni su i popusti na cene masaža. Objekat takođe raspolaže teniskim terenom i dečijim igralištem.

Napomena

Hoteli imaju pravo promene pojedinih usluga, načina plaćanja istih, kao i perioda korišćenja sadržaja, promene koncepta all inclusive, i slično, a u skladu sa svojom poslovnom politikom, vremenskim uslovima i drugim relevantnim činiocima, te organizator putovanja za iste promene ne može snositi odgovornost.

PARADISE BAY
array(7) { ["post_type"]=> string(3) "any" ["posts_per_page"]=> string(1) "4" ["post_status"]=> string(7) "publish" ["ignore_sticky_posts"]=> bool(true) ["tax_query"]=> array(1) { [0]=> array(4) { ["taxonomy"]=> string(21) "onesystem_destination" ["field"]=> string(7) "term_id" ["terms"]=> string(7) "282,312" ["operator"]=> string(2) "IN" } } ["orderby"]=> array(2) { ["rand"]=> string(3) "ASC" ["minprice"]=> string(3) "ASC" } ["meta_query"]=> array(2) { ["varminprice"]=> array(3) { ["key"]=> string(30) "onesystem_packageminorderprice" ["value"]=> int(0) ["compare"]=> string(1) ">" } ["minprice"]=> array(2) { ["key"]=> string(30) "onesystem_packageminorderprice" ["type"]=> string(7) "numeric" } } }
1 EUR = 117.1153 RSD