EVOLUTION LISBOA HOTEL

Lokacija

Hotel se nalazi na 4km od aerodroma, u aveniji Republika uz čuveni trg “Vojvoda od Saldanje”. Udaljen je 2km od centra grada, a u njegovoj blizini nalaze se park Edvard VII, muzej Gulbenkian, zoo vrt, zamak Sao Žorž i Okeanarijum. Do svih znamenitosti moguće je doći peške, taksijem ili metroom.

Opšti podaci

Hotel je otvoren 2015. a poslednji put renoviran 2016. godine i predstavlja spoj luksuznog i modernog dizajna na samo 2km od istorijskog centra grada. Hotel se nalazi u poznatoj Aveniji Republika, a okružen je velikim brojem trgova, kulturno-istorijskih spomenika kao i drugim znamenitostima Lisabona.
U svojoj ponudi ima 129 soba, a Wi-Fi je dostupan na teritoriji celog hotela.

Smeštaj

Hotel ima 129 smeštajnih jedinica i i sve su moderno opremljene, a imaju klima uređaj, SAT LCD TV, sef, mini bar, fen za kosu, kao i zvučnu izolaciju. 

Standardne sobe su 20m² sa pogledom prema gardu i imaju deo za opuštanje i radni deo.

Plaća se: room service, telefon.

Hrana i piće

Usluga u hotelu je na bazi noćenja sa doručkom.
Hotel ima glavni restoran “The Kitchen” koji je otvoren tokom čitavog dana i nudi razne specijalitete lokalne gastronomije. Tu je još i Bar gde se često organizuju večernje žurke u pratnji DJ, kao i manji Snack barovi kod kojih je usluga dostupna tokom celog dana.

Ostali sadržaji

Hotel ima svoj poslovni centar i sale za konferencije i sastanke, noćni klub, deo za sunčanje i turističkog savetnika. U hotelu postoji i mogućnost iznajmljivanja bicikla.

Plaća se: usluga pranja, peglanja veša i hemijskog čišćenja, parking, sale za sastanke

Sport i zabava

Hotel ima bazen na otvorenom i zatvorenom, teretanu kao i mogućnost iznajmljivanja bicikla.

Za najmlađe

Za najmlađe tu je opcija čuvanje dece.

Spa & wellness

Hotel ima svoj spa i fitness centar “Wellbeing by Sayanna”, gde su gosti u mogućnosti da koriste spa, saunu, parno kupatilo, masažni tuš i teretanu tokom celog dana.

Plaća se: 
spa, masaže, tretmani lepote

Napomena

Hoteli imaju pravo promene pojedinih usluga, načina plaćanja istih, kao i perioda korišćenja sadržaja, promene koncepta all inclusive, i slično, a u skladu sa svojom poslovnom politikom, vremenskim uslovima i drugim relevantnim činiocima, te organizator putovanja za iste promene ne može snositi odgovornost.

EVOLUTION LISBOA HOTEL
array(7) { ["post_type"]=> string(3) "any" ["posts_per_page"]=> string(1) "4" ["post_status"]=> string(7) "publish" ["ignore_sticky_posts"]=> bool(true) ["tax_query"]=> array(1) { [0]=> array(4) { ["taxonomy"]=> string(21) "onesystem_destination" ["field"]=> string(7) "term_id" ["terms"]=> string(7) "571,570" ["operator"]=> string(2) "IN" } } ["orderby"]=> array(2) { ["rand"]=> string(3) "ASC" ["minprice"]=> string(3) "ASC" } ["meta_query"]=> array(2) { ["varminprice"]=> array(3) { ["key"]=> string(30) "onesystem_packageminorderprice" ["value"]=> int(0) ["compare"]=> string(1) ">" } ["minprice"]=> array(2) { ["key"]=> string(30) "onesystem_packageminorderprice" ["type"]=> string(7) "numeric" } } }
1 EUR = 117.1153 RSD