Lokacija

Hotel se nalazi na 6km od aerodroma, uz trg Rosio, zamak Sao Žorže, a nedaleko su i park Edvard VII, Crkva Svete Engrasije, pešačka zona Baixa sa velikim brojem ugostiteljskih objekata i prodavnica, razni muzeji i trgovi. Na pešačkoj udaljenosti nalaze se Trg Comercio i reka Težo. Hotel je svim prevoznim sredstvima dobro povezan sa ostatkom grada.

Opšti podaci

Hotel je otvoren 1958. a poslednji put renoviran 2016. godine. Nalazi se u centru Lisabona, na 6km od aerodroma. U ponudi ima 350 smeštajnih jedinica, a Wi-Fi je dostupan u celom hotelu. Hotel je bio svedok bitnih istorijskih događaja koji su se odigrali u Lisabonu, a u njemu je boravio veliki broj poznatih ličnosti. Gostima su na raspolaganju brojni barovi, restorani kao i sportsko-zabavni sadržaji za sve uzraste. Hotel je prilagođen osobama sa invaliditetom.

Za decu tu su igraonice i dečiji meni.

Plaža

Hotel je udaljen nekoliko minuta od svih gradskih plaža, a najpoznatije su plaža Ponta dos Corvos, Fluvial de Alburrica Beach, Alges i Dafundo plaža.

Smeštaj

Hotel u ponudi ima 350 smeštajnih jedinica i sve imaju klima uređaj, SAT LCD TV, sef, mini bar, fen za kosu, kao i zvučnu izolaciju. Određene sobe su prilagođene za osobe sa invaliditetom, imaju držače u toaletu, signalni konopac u slučaju opasnosti, a viši spratovi dostopni su odvojenim liftom. 

Standardne sobe su veličine 30m² i mogu imati pogled prema gradu ili bašti.

Plaća se: room service, telefon.

Hrana i piće

Hotel ima dva restorana, nekoliko barova i kafića. “Varanda de Lisboa” restoran je koji se nalazi na krovu, sa slikovitim pogledom prema gradu, a gosti su u prilici da isprobaju specijalitete iz lokalne kuhinje. Drugi restoran, “Jardim Mundial”, nalazi se na prvom spratu i gostima su na raspolaganju hrana i domaće i međunarodne gastronomije. “Rooftop Bar” je bar na krovu sa pogledom na ceo grad, koji je poznat po večernjim žurkama. Lobi bar “S.Jorge” otvoren je tokom celog dana i uslužuje sve vrste pića, a najpoznatiji je po koktelima. Hotel ima i dečiji meni a restorani su dostupni i osobama sa invaliditetom.
Usluga u hotelu je na bazi noćenja sa doručkom.

Ostali sadržaji

Hotel ima svog doktora, poslovni centar i sale za konferencije, biblioteku, odvojen deo za sunčanje.

Plaća se: solarijum, sale za sastanke, usluge pranja, peglanja i sušenja veša, iznajmljivanje automobila.

Sport i zabava

Hotel ima odvojeni deo za roštiljanje, deo za sunčanje, a postoji i mogućnost ogranizovanje planinarenja.

Za najmlađe

Tu su igraonice i dečiji menu

Spa & wellness

Hotel ima solarijum uz doplatu.

Napomena

Hoteli imaju pravo promene pojedinih usluga, načina plaćanja istih, kao i perioda korišćenja sadržaja, promene koncepta all inclusive, i slično, a u skladu sa svojom poslovnom politikom, vremenskim uslovima i drugim relevantnim činiocima, te organizator putovanja za iste promene ne može snositi odgovornost.

HOTEL MUNDIAL
array(7) { ["post_type"]=> string(3) "any" ["posts_per_page"]=> string(1) "4" ["post_status"]=> string(7) "publish" ["ignore_sticky_posts"]=> bool(true) ["tax_query"]=> array(1) { [0]=> array(4) { ["taxonomy"]=> string(21) "onesystem_destination" ["field"]=> string(7) "term_id" ["terms"]=> string(7) "571,570" ["operator"]=> string(2) "IN" } } ["orderby"]=> array(2) { ["rand"]=> string(3) "ASC" ["minprice"]=> string(3) "ASC" } ["meta_query"]=> array(2) { ["varminprice"]=> array(3) { ["key"]=> string(30) "onesystem_packageminorderprice" ["value"]=> int(0) ["compare"]=> string(1) ">" } ["minprice"]=> array(2) { ["key"]=> string(30) "onesystem_packageminorderprice" ["type"]=> string(7) "numeric" } } }
1 EUR = 117.1199 RSD