Lokacija

Fairmont Dubai se nalazi u Trade Center distriktu i direktno je povezan sa World Trade Centre stanicom metroa. Dubai International Airport se nalazi na oko 10 km od hotela.

Plaža

Jumeirah plaža je na oko 5 km od hotela i ostale gradske plaže u Jumeirah distriktu su na samo nekoliko minuta vožnje od hotela.

Smeštaj

Hotel poseduje 349 smeštajnih jedinica. Sve sobe su klimatizovane i sadrže kupatilo sa tušem, kadom i besplatnim toaletnim priborom, set za kafu i čaj, flat-screen TV, nesperesso aparat, besplatan Wi-Fi internet, fen za kosu, papuče i badematil, sef.

Ostali sadržaji

Hotel nudi usluge spa centra, dva bazena na krovu hotela, dečji bazen, fitness centar, poslovni centar sa više konferencijskih sala, uslugu čuvanja dece, rent-a-car.

Napomena

Hoteli imaju pravo promene pojedinih usluga, načina plaćanja istih, kao i perioda korišćenja sadržaja, promene koncepta all inclusive, i slično, a u skladu sa svojom poslovnom politikom, vremenskim uslovima i drugim relevantnim činiocima, te organizator putovanja za iste promene ne može snositi odgovornost.