FANADIR HOTEL EL GOUNA

Lokacija

Nalazi se u mestu El Gouna, oko 40km od aerodroma u Hurgadi.

Opšti podaci

Hotel je otvoren 2010. godine u blizini Abu Tig marine. U ponudi ima 54 smeštajne jedinice i idealan je za urbani odmor jer se nalazi u neposrednoj blizini kafića, restorana, klubova, barova i butika.

Plaža

Hotel se nalazi u marini i na pešačkoj udaljenosti (oko 400m) od plaže Marine Beach kao i od plaže Groovy Beach. Mangroovy Beach, plaža koja je poznata po kite surf-u i na njoj se nalaze tri surf kluba, se nalazi preko puta lagune i za nju je obezbeđen shuttle prevoz čiji raspored vožnje možete dobiti na recepciji.

Peščana plaža je lepo uređena a jedan manji deo je sa koralnim grebenom, što privlači veliki broj zaljubljenika u podvodni svet dok je veći deo lepo uređena kupališna zona sa plitkom vodom i postepenim ulazom te se preporučuje obuća za plažu.

Smeštaj

Standard sobe površine su oko 35m². Imaju klimu, SAT TV, sef, telefon, set za kafu i čaj, kupatilo sa tušem, fen, minibar, balkon/terasu.

Plaća se: telefon, sef, minibar, WI-Fi internet i ostalo van koncepta. 

Hrana i piće

Usluga je na bazi noćenja sa doručkom, samoposluživanje sa izborom više jela u glavnom restoranu. Pored glavnog restorana, u ponudi je i AS Sammak restoran (riblji specijaliteti) kao i dva bara – Reflection Bar i O-Zone Pool Bar. 

Ostali sadržaji

Usluga pranja i peglanja veša.

Sport i zabava

Hotel u ponudi ima bazen, stoni tenis, Wi-Fi internet u lobiju.

Napomena

Hoteli imaju pravo promene pojedinih usluga, načina plaćanja istih, kao i perioda korišćenja sadržaja, promene koncepta all inclusive, i slično, a u skladu sa svojom poslovnom politikom, vremenskim uslovima i drugim relevantnim činiocima, te organizator putovanja za iste promene ne može snositi odgovornost.

HURGADA - EGIPAT

FANADIR HOTEL EL GOUNA
array(7) { ["post_type"]=> string(3) "any" ["posts_per_page"]=> string(1) "4" ["post_status"]=> string(7) "publish" ["ignore_sticky_posts"]=> bool(true) ["tax_query"]=> array(1) { [0]=> array(4) { ["taxonomy"]=> string(21) "onesystem_destination" ["field"]=> string(7) "term_id" ["terms"]=> string(11) "276,284,277" ["operator"]=> string(2) "IN" } } ["orderby"]=> array(2) { ["rand"]=> string(3) "ASC" ["minprice"]=> string(3) "ASC" } ["meta_query"]=> array(2) { ["varminprice"]=> array(3) { ["key"]=> string(30) "onesystem_packageminorderprice" ["value"]=> int(0) ["compare"]=> string(1) ">" } ["minprice"]=> array(2) { ["key"]=> string(30) "onesystem_packageminorderprice" ["type"]=> string(7) "numeric" } } }
1 EUR = 117.1131 RSD