FARAANA REEF RESORT

Lokacija

Nalazi se u Hadabi, oko 10km od Naama Bay i oko 22km od aerodroma.

Opšti podaci

Hotel čine dvospratne zgrade i u ponudi ima 585 smeštajnih jedinica. Može se pohvaliti dobrom lokacijom jer se nalazi na samo 5km od starog centra – Old Market i nedaleko od Naama Bay a pored hotela nalazi se poznati kafić Farša.

Za decu tu su dečiji klub, igralište i bazen. 

Plaža

Hotel ima svoju peščanu plažu do koje se dolazi stepenicama, plaža je dužine 170m, ulaz u more je postepen, za sve ljubitelje ronjenja i podvodnog sveta tu se nalazi i koralni greben. Upotreba suncobrana i ležaljki je besplatna. 

Smeštaj

Hotel ima 585 smeštajnih jedinica i sve imaju balkon/terasu, klima uređaj, SAT LCD TV, mini bar, sef, fen za kosu.

Plaća se: room service, telefon. 

Hrana i piće

Usluga u hotelu je All Inclusive – doručak, ručak i večera (samoposluživanje – izbor više jela po hotelskim pravilima). U konceptu su užine i lokalna alkoholna i bezalkoholna pića. Gostima su na raspolaganju restoran i dva bara.

Plaća se: sveže ceđeni sokovi, uvozna alkoholna i bezalkoholna pića i sve ostalo van koncepta.

Hotel ima pravo da promeni detalje usluge u zavisnosti od sezone. 

Ostali sadržaji

Parking, limuzina, doktor, prodavnice, sala za sastanke.

Sport i zabava

Hotel u ponudi ima 3 bazena, jedan dečiji bazen, stoni tenis, mini fudbal, odbojku na lopti, terene za tenis, dnevnu i večernju animaciju.

Plaća se: bilijar, sportovi na vodi. 

Spa & wellness

Gosti mogu bez doplate da koriste teretanu.

Plaća se: masaže, sauna, parno kupatilo, salon lepote.

Napomena

Hoteli imaju pravo promene pojedinih usluga, načina plaćanja istih, kao i perioda korišćenja sadržaja, promene koncepta all inclusive, i slično, a u skladu sa svojom poslovnom politikom, vremenskim uslovima i drugim relevantnim činiocima, te organizator putovanja za iste promene ne može snositi odgovornost.

FARAANA REEF RESORT
array(7) { ["post_type"]=> string(3) "any" ["posts_per_page"]=> string(1) "4" ["post_status"]=> string(7) "publish" ["ignore_sticky_posts"]=> bool(true) ["tax_query"]=> array(1) { [0]=> array(4) { ["taxonomy"]=> string(21) "onesystem_destination" ["field"]=> string(7) "term_id" ["terms"]=> string(7) "276,291" ["operator"]=> string(2) "IN" } } ["orderby"]=> array(2) { ["rand"]=> string(3) "ASC" ["minprice"]=> string(3) "ASC" } ["meta_query"]=> array(2) { ["varminprice"]=> array(3) { ["key"]=> string(30) "onesystem_packageminorderprice" ["value"]=> int(0) ["compare"]=> string(1) ">" } ["minprice"]=> array(2) { ["key"]=> string(30) "onesystem_packageminorderprice" ["type"]=> string(7) "numeric" } } }
1 EUR = 117.0612 RSD