GOLDEN TULIP TAJ SULTAN

Lokacija

Nalazi se u mestu Yasmine Hammamet. Udaljen je oko 10km od centra mesta Hammamet, oko 95km od aerodroma Monastir i oko 75km od aerodroma u Tunisu.

Opšti podaci

Hotel Golden Tulip Taj Sultan predstavlja jedinstveni spoj tradicionalnog i modernog. Ima ukupno 249 smeštajnih jedinica od kojih je 9 apartmana i 6 junior apartmana. U okviru hotela su još i glavni restoran “Fresh”, à la carte restoran “Peppino”, tunižanski restoran “Le Malouf”, nekoliko barova –  Peppino bar, Amir bar, Snack&Beach bar, tradicionalni mavarski cafe i Spa centar. Preporučuje se i ljubiteljima golfa, s obzirom na to da se nalazi na oko 10km od Yasmine Golf Club-a.

Od sadržaja za decu tu je mini club i dečije igralište. 

NAPOMENA: Neki od hotela u Tunisu, usled kriznog perioda u bliskoj prošlosti, nisu radili određeno vreme, pa je kao posledica toga, usluga na nešto nižem nivou od očekivane i u odnosu na zvanične podatke, a hotelske prostorije i zajedničke površine zahtevaju poneko unapređenje, što se u budućnosti očekuje i planira.

Plaža

Hotel ima svoju peščanu plažu. Suncobrani i ležaljke su gostima na raspolaganju bez doplate. 

Smeštaj

Sve standard sobe imaju kupatilo sa kadom, toalet, SAT TV, Wi-Fi internet, fen, klimu. Mogu da budu sa pogledom na vrt ili na more. 

Suite ima površinu od 38m², balkon ili terasu sa pogledom na more i deo za sedenje. 

Plaća se: room service i ostalo van koncepta. 

Hrana i piće

Usluga u hotelu je All Inclusive – doručak, kasni doručak, ručak, večera (samoposluživanje – izbor više jela po hotelskim pravilima). Koncept uključuje i raznovrsne užine i sladoled u Snack baru i ostalim barovima u određeno doba dana, lokalna alkoholna i bezalkoholna pića. 

Plaća se: uvozna alkoholna i bezalkoholna pića, sokovi od ceđenog voća, à la carte restorani, nargila u tradicionalnom mavarskom cafeu i ostalo van koncepta. 

Hotel ima pravo da promeni detalje usluge u zavisnosti od sezone (vreme, sadržaj…).

Ostali sadržaji

Lekar na poziv, frizer, menjačnica, apoteka, servis za pranje i peglanje veša, konferencijska sala.

Sport i zabava

Otvoreni bazen, zatvoreni bazen, aqua aerobic, fitness centar, aerobic, streličarstvo, stoni tenis, pikado, boćanje, tenis i večernja animacija. 

Plaća se: bilijar, igraonica i ostalo van koncepta. 

Spa & wellness

Plaća se: tursko kupatilo (hamam), masaže, tretmani lica i tela i ostalo van koncepta. 

Napomena

Hoteli imaju pravo promene pojedinih usluga, načina plaćanja istih, kao i perioda korišćenja sadržaja, promene koncepta all inclusive, i slično, a u skladu sa svojom poslovnom politikom, vremenskim uslovima i drugim relevantnim činiocima, te organizator putovanja za iste promene ne može snositi odgovornost.

MONASTIR - TUNIS 2024

NIS MONASTIR - TUNIS 2024

GOLDEN TULIP TAJ SULTAN
array(7) { ["post_type"]=> string(3) "any" ["posts_per_page"]=> string(1) "4" ["post_status"]=> string(7) "publish" ["ignore_sticky_posts"]=> bool(true) ["tax_query"]=> array(1) { [0]=> array(4) { ["taxonomy"]=> string(21) "onesystem_destination" ["field"]=> string(7) "term_id" ["terms"]=> string(7) "483,482" ["operator"]=> string(2) "IN" } } ["orderby"]=> array(2) { ["rand"]=> string(3) "ASC" ["minprice"]=> string(3) "ASC" } ["meta_query"]=> array(2) { ["varminprice"]=> array(3) { ["key"]=> string(30) "onesystem_packageminorderprice" ["value"]=> int(0) ["compare"]=> string(1) ">" } ["minprice"]=> array(2) { ["key"]=> string(30) "onesystem_packageminorderprice" ["type"]=> string(7) "numeric" } } }
1 EUR = 117.1933 RSD