MEDINA SOLARIA & THALASSO

Lokacija

Hotel Medina Solaria & Thalassa se nalazi se u mestu Yasmine Hammamet. Udaljen oko 10 km km od centra Hamameta, oko 97 km od aerodroma u Monastiru, oko 70 km od aerodroma u Tunisu.

Opšti podaci

Hotel nudi luksuzan smeštaj i privatnu plažu. Pored moderno uređenih soba, gostima su na raspolaganju bazeni, razne dnevne i večernje animacije i aktivnosti, sportovi na vodi i spa centar.

Za decu tu je kids club (4-12) i animacije.

Plaža

Hotel Medina Solaria & Thalassa poseduje svoju peskovitu plažu, od koje ga deli ulica. Suncobrani, ležaljke i peškiri su na raspolaganju gostima bez doplate. 

Smeštaj

Sve sobe u hotelu poseduju balkon, SAT TV, klimu.

Standardna soba je veličine 20 m², sa pogledom na bazen, vrt ili more.

Hrana i piće

Usluga u hotelu je All Inclusive – samoposluživanje (izbor više jela po hotelskim pravilima) – doručak, ručak i večera, užine i lokalna alkoholna i bezalkoholna pića. Gostima je na raspolaganju Lobby bar, Snack bar, Aqua Bar, kao i a la carte restoran.

Plaćaju se: uvozna alkoholna i bezalkoholna pića.

Ostali sadržaji

Prodavnice, suvenir shop, rent a car, salon za negu lepote.

Sport i zabava

Otvoreni i zatvoreni bazeni, fitnes centar, aerobik, streličarstvo, fudbal, bilijar, teniski tereni, golf, odbojka na plaži.

Plaćaju se: sportovi na vodi.

Spa & wellness

Tursko kupatilo (hamam).

Plaćaju se: sauna, masaže, tretmani za negu lica i tela.

Napomena

Hoteli imaju pravo promene pojedinih usluga, načina plaćanja istih, kao i perioda korišćenja sadržaja, promene koncepta all inclusive, i slično, a u skladu sa svojom poslovnom politikom, vremenskim uslovima i drugim relevantnim činiocima, te organizator putovanja za iste promene ne može snositi odgovornost.

MEDINA SOLARIA & THALASSO
1 EUR = 117.5821 RSD