HOTEL LORD BYRON

Lokacija

Hotel Lord Byron se nalazi 3km od centra grada. Izgrađen je 1939. godine i čini ga ukupno 32 sobe rasporedjenih na 6 spratova. Od aerodroma Ciampino hotel je udaljen oko 16km, a od aerodroma Fiumicino oko 23km.

Opšti podaci

Hotel je dobio ime po engleskom pesniku George Gordon Noel Byron-u, koji je tokom posete Rimu bio fasciniran prostorom u kojem se imanje nalazi. Tokom godina, hotel je ugostio mnoge prestižne goste, uključujući političare, diplomate, sportiste i svetski poznate ličnosti koji su izabrali hotel Lord Byron zbog njegove diskretnosti, privatnosti i prestiža.

Na manje od 2km udaljenosti od hotela, nalaze se neke od najpoznatijih turističkih atrakcija Rima kao što su muzej Carlo Bilotti, Villa Borghese Gardens, Piazza del Popolo, Španske stepenice, Villa Medici, Muzej savremene umetnosti Rima.

U hotelu je dozvoljen boravak kućnih ljubimaca.

Smeštaj

Superior sobe su površine oko 28m² i u njima mogu da se smeste maksimalno 2 osobe, sastoji se od francuskog ležaja ili dva odvojena kreveta. Nameštaj u sobama je izrađen od drveta i mermera a kupatilo od finog mermera sa luksuznim italijanskim toaletnim priiborom.

Sve superior sobe imaju set za čaj i kafu, kadu sa tušem, TV, ormar, bade mantil i papuče, sef, Wi-Fi, set perjanih i hipoalergenih jastuka, minibar, fen za kosu, telefon, klimu.

Hrana i piće

Usluga u hotelu je noćenje sa doručkom.

Ostali sadržaji

Parking, konferencijska sala, biblioteka, servis za pranje i peglanje veša, menjačnica.

Napomena

Hoteli imaju pravo promene pojedinih usluga, načina plaćanja istih, kao i perioda korišćenja sadržaja, promene koncepta all inclusive, i slično, a u skladu sa svojom poslovnom politikom, vremenskim uslovima i drugim relevantnim činiocima, te organizator putovanja za iste promene ne može snositi odgovornost.

HOTEL LORD BYRON
array(7) { ["post_type"]=> string(3) "any" ["posts_per_page"]=> string(1) "4" ["post_status"]=> string(7) "publish" ["ignore_sticky_posts"]=> bool(true) ["tax_query"]=> array(1) { [0]=> array(4) { ["taxonomy"]=> string(21) "onesystem_destination" ["field"]=> string(7) "term_id" ["terms"]=> string(7) "561,562" ["operator"]=> string(2) "IN" } } ["orderby"]=> array(2) { ["rand"]=> string(3) "ASC" ["minprice"]=> string(3) "ASC" } ["meta_query"]=> array(2) { ["varminprice"]=> array(3) { ["key"]=> string(30) "onesystem_packageminorderprice" ["value"]=> int(0) ["compare"]=> string(1) ">" } ["minprice"]=> array(2) { ["key"]=> string(30) "onesystem_packageminorderprice" ["type"]=> string(7) "numeric" } } }
1 EUR = 117.0612 RSD