INTERNACIONAL DESIGN HOTEL

Lokacija

Hotel je udaljem 6km od aerodroma, na glavnom trgu Kralja Pedra IV, poznatog i kao Rosio, uz pešačku zonu ulice Augusta, prepune kafićima, restoranima i luksuznim prodavnicama. Okružen je muzejima, pozorištima i raznim znamenitostima Lisabona, kao što su zamak Sao Žorže, park Edvard VII, bazilika Estrela, Zoo vrt i mnogi drugi.
Hotel je metroom, autobusom i taksijem dobro povezan sa ostatkom cele regije. 

Opšti podaci

Hotel je otvoren 2009. a poslednji put renoviran 2013. godine. Nalazi se u centru Lisabona, na glavnom trgu Kralja Pedra IV, u istorijskoj i tradicionalno dizajniranoj zgradi. Hotel nudi neograničen broj mogućnosti i sadržaja za sve uzraste, a prilagođen je i osobama sa invaliditetom. Wi-Fi dostupan je u celom hotelu.

Za decu, tu su igrališta, igraonice, dečiji meni, kao i opcija čuvanja dece.

Smeštaj

Hotel ima 55 smeštajnih jedinica, koje su raspoređene na 4 sprata, a Wi-Fi je dostupan u svakom delu. Sve sobe imaju klima uređaj, SAT LCD TV, mini bar, ketler, sef, fen za kosu i zvučnu izolaciju, obzirom da je hotel u urbanom delu grada.
Određene sobe su prilagođene i osobama sa invaliditetom tako što za njih postoji poseban lift a u toaletima nalaze se držači.

Standard rooms su veličine 18m² i mogu da imaju pogled prema bašti ili prema gradu.

Plaća se: room service, telefon.

Hrana i piće

Usluga u hotelu je na bazi noćenja sa doručkom.
Hotel ima restoran “Bastardo”, koji služi hranu lokalne gastronomije, moderan bar gde su gosti u prilici da probaju koktele i razne napitke, kao i bar u bašti. U hotelu postoje i opcije dijetalnog i dečijeg menija, a svi restorani i barovi su lako dostupni i za osobe sa invaliditetom.

Ostali sadržaji

Hotel nudi, uz doplatu, opcije pranja, peglanja i sušenja odeće, iznajmljivanja bicikala i automobila, poslovni centar i sale za konferencije, biblioteku, mogućnost organizovanja pešačkih tura i planinarenja i turističkog savetnika.

Sport i zabava

U hotelu postoji, uz doplatu, opcija iznajmljivanja bicikala, organizovanje planinarskih i pešačkih tura. Hotel ima teretanu i fitness centar.

Za najmlađe

Tu su igraonice, igrališta, dečiji programi na TV i opcija čuvanja dece.

Napomena

Hoteli imaju pravo promene pojedinih usluga, načina plaćanja istih, kao i perioda korišćenja sadržaja, promene koncepta all inclusive, i slično, a u skladu sa svojom poslovnom politikom, vremenskim uslovima i drugim relevantnim činiocima, te organizator putovanja za iste promene ne može snositi odgovornost.

INTERNACIONAL DESIGN HOTEL
array(7) { ["post_type"]=> string(3) "any" ["posts_per_page"]=> string(1) "4" ["post_status"]=> string(7) "publish" ["ignore_sticky_posts"]=> bool(true) ["tax_query"]=> array(1) { [0]=> array(4) { ["taxonomy"]=> string(21) "onesystem_destination" ["field"]=> string(7) "term_id" ["terms"]=> string(7) "571,570" ["operator"]=> string(2) "IN" } } ["orderby"]=> array(2) { ["rand"]=> string(3) "ASC" ["minprice"]=> string(3) "ASC" } ["meta_query"]=> array(2) { ["varminprice"]=> array(3) { ["key"]=> string(30) "onesystem_packageminorderprice" ["value"]=> int(0) ["compare"]=> string(1) ">" } ["minprice"]=> array(2) { ["key"]=> string(30) "onesystem_packageminorderprice" ["type"]=> string(7) "numeric" } } }
1 EUR = 117.0764 RSD