JAZ TOUR KHALEF

Lokacija

Hotel Jaz Tour Khalef je udaljen oko 3 km od centra Susa, oko 20 km od aerodroma u Monastiru, oko 140 km od aerodroma u Tunisu.

Opšti podaci

Hotel zauzima površinu od 100.000 m2. Čini ga sedmospratna glavna zgrada i u ponudi ima 520 smeštajnih jedinica. Nalazi se na ulazu u grad Sus, a pored dobre lokacije, može se pohvaliti i kvalitetnom uslugom. Gostima su na raspolaganju bazeni, restorani i raznovrsni sportski sadržaj.

Za decu tu su dva bazena, akva park, igralilšte.

Plaća se: čuvanje dece.

Plaža

Hotel Jaz Tour Khalef poseduje  svoju peskovitu plažu. Suncobrani, ležaljke i peškiri su na raspolaganju gostima bez doplate. 

Smeštaj

Hotel u ponudi ima 520 smeštajnih jedinica i sve imaju kupatilo sa tušom ili kadom, SAT TV, internet, klima uređaj, balkon ili terasu, sef, fen za kosu, ketler, telefon.

Standardnih soba
 u ponudi ima 471 i veličine su oko 26 m².

Porodične sobe imaju površinu od 32 m² i ima ih ukupno 25.

Plaća se: telefon, mini bar, room service.

Hrana i piće

Usluga u hotelu je All inclusive – samoposluživanje (izbor više jela po hotelskim pravilima) – rani doručak (05:00 – 07:00), doručak (07:00 – 10:00), kasni doručak (10:00 – 11:30), ručak 12:30 – 14:30) i večera (18:00 – 21:30). U ponudi ima jedan a la carte restorana i nekoliko barova. U koncept ulaze i užine (15:00 – 17:00) i lokalna alkoholna i bezalkoholna pića. 

Plaćaju se: uvozna alkoholna i bezalkoholna pića, a la carte restorani i sve ostalo van koncepta.

Ostali sadržaji

Konferencijska sala, lekar na poziv, servis za pranje i peglanje veša, salon lepote, bankomat, menjačnica, rent a car.

Sport i zabava

Aerobik, gimnastika u vodi, 6 tobogana za decu, otvoreni bazeni sa morskom vodom (jedan je samo za odrasle), 2 dečija bazena, dnevne i večernje animacije, teretana, teniski teren (obavezna je rezervacija), stoni tenis, odbojka na plaži, vaterpolo, boćanje, pikado.

Plaćaju se: sportovi na vodi.

Spa & wellness

Sauna, parno kupatilo.

Plaća se: masaže.

Napomena

Hoteli imaju pravo promene pojedinih usluga, načina plaćanja istih, kao i perioda korišćenja sadržaja, promene koncepta all inclusive, i slično, a u skladu sa svojom poslovnom politikom, vremenskim uslovima i drugim relevantnim činiocima, te organizator putovanja za iste promene ne može snositi odgovornost.

JAZ TOUR KHALEF
1 EUR = 117.5821 RSD