KAYA PALAZZO RESORT & RESIDENCES LE CHIC BODRUM

Lokacija

Hotel se nalazi u Bodrumu, udaljen je oko 4 km od centra Bodruma i oko 40 km od aerodroma Milas.

Opšti podaci

Kaya Palazzo Resort & Residences je nov hotel otvoren 2020. godine. Originalne je arhitekture i ekskluzivnog enterijera, usluga je na bazi punog pansiona ili noćenja sa doručkom. Nalazi se na svojoj peščanoj plaži.

Hotel ima glavni restoran koji se nalazi na plaži kao i više a la carte restorana, poslastičarnicu i barove. U okviru kompleksa hotela nalazi se bazen za odrasle i bazen za decu kao i kids mini club (koji je besplatan) 04 – 12 god. Hotel nudi razne aktivnosti u toku dana i večeri kao što je muzika uživo i sportovi na vodi.

Plaća se: a la carte restorani, poslastičarnica, alkoholna i bezalkoholna pića u barovima, sportovi na vodi.

Plaža

Nalazi se na svojoj peščanoj plaži sa dva pontona, dužine 200 m.

Smeštaj

Sve sobe imaju sef, fen, wi-fi, tuš kabinu, bademantil, LED tv, nespresso aparat za kafu, klimu, telefon, mini bar.

Superior sobe su veličine 45 – 55 m2 , pogled kopno ili more, francuski ležaj ili dva singl ležaja, prostor za sedenje sa sofom, kupatilo, balkon.

Swim up superior land view sobe su veličine 45 -55 m2, pogled kopno ili more, , prostor za sedenje sa sofom, kupatilo sa tuš kabinom, terasa sa direktnim izlaskom na bazen.

Grand Garden Suite su veličine 80 – 100 m2, sa dnevnom i spavaćom sobom sa francuskim krevetom, kupatilom sa tuš kabinom i balkonom ili terasom.

Palazzo Suite su veličine 104 m2, u blizini plaže, imaju pogled na more. Sadrže dnevnu sobu sa sofom i dve spavaće sobe sa francuskim lezajem i dva odvojena ležaja, kuhinju i kupatilo sa tuš kabinom, terasu.

Plaća se: mini bar, sef,telefon, room servis.

Hrana i piće

Usluga u hotelu je na bazi punog pansiona ili noćenja sa doručkom / samoposluživanje – izbor više jela prema hotelskim pravilima u glavnom restoranu. Doručak uključuje tople napitke i bezalkoholna pića koja se serviraju uz obrok, sva ostala pića se dodatno naplaćuju. Ručak i večera uključuju sva lokalna alkoholna i bezalkoholna pića. Hotel nudi i više a la carte restorana koje je potrebno rezervisati unapred, kao i poslastičarnicu i više barova.

Plaća se: a la carte restorani, užine i alkoholna i bezalkoholna pića u barovima.

Ostali sadržaji

Sala za sastanke, market, fitnes centar, spa centar.

Sport i zabava

Fitnes centar, sportovi na vodi, košarkaški i teniski teren.

Plaća se: sportovi na vodi.

Za najmlađe

Za decu tu su sala za aktivnosti, igralište, specijalne aktivnosti i dečiji bazen.

Spa & wellness

Tursko kupatilo , sauna.

Plaća se:
spa centar (masaže, wellnes, frizer).

Napomena

Hoteli imaju pravo promene pojedinih usluga, načina plaćanja istih, kao i perioda korišćenja sadržaja, promene koncepta all inclusive, i slično, a u skladu sa svojom poslovnom politikom, vremenskim uslovima i drugim relevantnim činiocima, te organizator putovanja za iste promene ne može snositi odgovornost.

KAYA PALAZZO RESORT & RESIDENCES LE CHIC BODRUM
array(7) { ["post_type"]=> string(3) "any" ["posts_per_page"]=> string(1) "4" ["post_status"]=> string(7) "publish" ["ignore_sticky_posts"]=> bool(true) ["tax_query"]=> array(1) { [0]=> array(4) { ["taxonomy"]=> string(21) "onesystem_destination" ["field"]=> string(7) "term_id" ["terms"]=> string(7) "294,260" ["operator"]=> string(2) "IN" } } ["orderby"]=> array(2) { ["rand"]=> string(3) "ASC" ["minprice"]=> string(3) "ASC" } ["meta_query"]=> array(2) { ["varminprice"]=> array(3) { ["key"]=> string(30) "onesystem_packageminorderprice" ["value"]=> int(0) ["compare"]=> string(1) ">" } ["minprice"]=> array(2) { ["key"]=> string(30) "onesystem_packageminorderprice" ["type"]=> string(7) "numeric" } } }
1 EUR = 117.0612 RSD