BENDIS BEACH - 1 A Travel turistička agencija
BENDIS BEACH

Lokacija

Hotel se nalazi preko puta grčkog ostrva Kos, dekorisan u plavo beloj boji, kojima se odlikuje bodrumska arhitektura. Udaljen je oko 5km od mesta Turgutreis, 24km od centra Bodruma i oko 55km od aerodroma.

Opšti podaci

Hotel se nalazi preko puta grčkog ostrva Kos. Udaljen je oko 5km od mesta Turgutreis, 24km od centra Bodruma i oko 55km od aerodroma.

Plaža

Hotel se nalazi na 50m od šljunkovite plaže sa besplatnom upotrebom ležaljki i suncobrana.

Smeštaj

Standardne sobe su oko 28m² i poseduju: klima uređaj, SAT TV, telefon, mini bar, sef, kupatilo, fen, balkon.

Plaća se: sef, room service.

Hrana i piće

Usluga u hotelu je All inclusive,  samoposluživanje – izbor više jela prema hotelskim pravilima u glavnom restoranu ( doručak, kasni doručak, ručak, večera), ponoćna supa i užine u odredjeno doba dana, lokalna alkoholna i bezalkoholna pića.

Plaća se: turska kafa, sveže ceđeni sokovi, uvozna pića.

Sport i zabava

Bazeni, stoni tenis, mini fudbal, košarka, odbojka na plaži, aerobik, gimnastika u vodi, boćanje, pikado, bilijar, dnevne i noćne animacije.

Spa & wellness

Fitnes centar, sauna, tursko kupatilo.

Plaća se: salon lepote, masaže i terapije.

Napomena

Hoteli imaju pravo promene pojedinih usluga, načina plaćanja istih, kao i perioda korišćenja sadržaja, promene koncepta all inclusive, i slično, a u skladu sa svojom poslovnom politikom, vremenskim uslovima i drugim relevantnim činiocima, te organizator putovanja za iste promene ne može snositi odgovornost.

BENDIS BEACH