Lokacija

Hotel se nalazi u Al Barsha distriktu i direktno je povezan sa tržnim centrom Mall of the Emirates, na samo 5 minuta hoda od istoimene metro stanice, odakle se lako dolazi do centra Dubaia, Dubai marine i Dubai Word Trade centra. Dubai International Airport je udaljen oko 25 km od hotela.

Plaža

The Palm Jumeirah plaža i ostale gradske plaže u Jumeirah distriktu su na samo nekoliko minuta vožnje od hotela, od kojih je najbliža na oko 5 km od hotela.

Smeštaj

Hotel poseduje 207 standardnih, deluxe i grand deluxe soba, 166 apartmana i 20 chalet-a. Sve sobe su klimatizovane i sadrže kupatilo sa tušem, kadom i besplatnim toaletnim priborom, set za kafu i čaj, flat-screen TV, nesperesso aparat, ipad, besplatan Wi-Fi internet.

Ostali sadržaji

Hotel nudi usluge spa centra, fitness centra sa teretanom, 2 bazena na otvorenom, teniski teren, poslovni centar sa više konferencijskih sala, doktor na poziv, menjačnicu, uslugu čuvanja dece.

Napomena

Hoteli imaju pravo promene pojedinih usluga, načina plaćanja istih, kao i perioda korišćenja sadržaja, promene koncepta all inclusive, i slično, a u skladu sa svojom poslovnom politikom, vremenskim uslovima i drugim relevantnim činiocima, te organizator putovanja za iste promene ne može snositi odgovornost.