LE MERIDIEN MALDIVES RESORT & SPA

Lokacija

Hotel se nalazi na atolu Lhaviyani, na ostrvu Thilamaafushi, na udaljenosti od aerodroma u Male-u 130 km.  Do hotela se stiže za oko 35 minuta vožnje hidro avionom.

Opšti podaci

Le Méridien Maldives Resort & Spa hotel se nalazi na atolu Lhaviyani, na ostrvu Thilamaafushi.  Hotel se nalazi na udaljenosti od aerodroma u Male-u 130 km severno, i do njega se stiže hidro avionom. Poseduje 141 smeštajnu jedinicu.

Za decu tu je dečiji klub.

Plaža

Hotel se nalazi na sopstvenoj peščanoj plaži sa belim peskom

Smeštaj

Sunrise overwather villa, površine je 100M2 i predstavlja nesvakidašnje iskustvo boravka iznad Indijskog okeana. Sve vile ovog tipa imaju privatnu terasu za sunčanje, stepenice koje vode u okean i viseću mrežu nad kristalnim vodama, što je čini idealnim mestom za uživanje u izlasku sunca.
Sunset overwater villa, površine 100M2 smeštene su na istočnoj i zapadnoj strani resorta. Ove vile imaju privatnu palubu sa visećom mrežom iznad vode.

Lagoon villa, površine 100M2 smeštena je na sopstvenom delu plaže i okružena tropskim baštama sa pogledom na okean.

Overwater pool villa, površine 100M2,  sa prozorom od poda do plafona upotpunjena je i kupatilom sa pogledom na more. Ovaj tip vile smešten na zapadnoj strani resorta.

Beach villa, površine je 82 M2 i ovaj tip vile smešten je preko prostrane bele plaže smeštene između palmi koje se ljuljaju i bujnog zelenila. Vile na plaži su idealne za goste koji žele da izađu sa terase direktno na plažu i osete pesak među prstima.

Beach villa sa bazenom, površine je 82M2 i sličnog dizajna kao Beach villa, sa dodatkom privatnog bazena koji se nalazi na plaži, svaka vila je utočište koje nudi prirodno bekstvo od civilizacije.

Beach villa with garden pool, površine 82M2, sličnog je tipa kao Beach villa sa bazenom, sa tom razlikom što se bazen nalazi u dvorišnoj bašti.

Two-bedroom beach villa with pool površine je 165 M2. Ovaj tip vile smešten je na plaži sa belim peskom i ušuškan među bogatom vegetacijom ostrva Thilamaafushi, na dohvat ruke sa privatne terase.

Uronite u privatni bazen na plaži uokviren opuštajućim ležaljkama i privatnom baštom.
Idealno dizajnirana za porodice ili dva para, vila ima dve velike spavaće sobe, unutrašnja vrata koja se međusobno povezuju i dva kupatila.

Two-bedroom overwater villa with pool, površine 270 M2, nalazi se izolovana na kraju istočnog i zapadnog pristaništa, sa pogledom na  okean i dve palube za sunčanje. Jedna se nalazi kraj infinity pool-a, i sadrži trpezariju na otvorenom, a druga paluba za sunčanje je sa visećom mrežom iznad vode.

Dizajnirana za porodice ili dva para, vila ima dve velike spavaće sobe i dva kupatila sa pogledom na okean koji upotpunjuju vilu.

Thilamaafushi villa with private pool, površine je 280M2, smeštena u svojoj maloj niši na ostrvu, idealan je prostor za porodice i grupe koje traže privatno skrovište u opuštajućoj atmosferi destinacije.
Vila Thilamaafushi ima širok pogled na lagunu koja okružuje odmaralište. Palme pružaju privatnost oko vile, dok svež okeanski povetarac struji kroz tri spavaće sobe, tri kupatila, prostrane stambene prostorije, privatni bazen i stambene prostorije na otvorenom.

Hrana i piće

Usluga u hotelu je polupansion (doručak, večera, flaširana voda), pun pansion (doručak, ručak, večera, dostupna su određena alkoholna i bezalkoholna pića u neograničenim količinama za vreme obroka) i all inclusive (pored glavnih obroka, usluga uključuje i alkoholna i bezalkoholna pića).

Gostima su na raspolaganju glavni restoran – Turqoise, zatim kafe Waves, Velaa bar + Grill,  kafe bar Latitude, restoran Tabemasu, Riviera Tapas & Bar (samo 18+).

Hotel ima pravo da promeni detalje usluge u zavisnosti od sezone (vreme, sadržaj…)

Ostali sadržaji

Berber/Kozmetički salon, gift shop, pult sa informacijama, usluga čišćenja dva puta dnevno, perionica veša, novine u lobbyju, hemijsko čišćenje, organizovanje venčanja

Sport i zabava

Vožnja brodom, jet-ski, staza za džogiranje, kajaking, jedrenje, scuba ronjenje, snorkeling, skijanje na vodi, fitnes centar, odbojka na plaži

Spa & wellness

Gostima je dostupan jedinstveni Spa cenrar, koji obuhvata tretmane kao što su
Ajurvedski tretman, piling tela, body wrap, masaža za parove, tretman za oči, masaže i tretmani lica, časovi fitnesa, manikir, pedikir tretman kože glave i kose

Napomena

Hoteli imaju pravo promene pojedinih usluga, načina plaćanja istih, kao i perioda korišćenja sadržaja, promene koncepta all inclusive, i slično, a u skladu sa svojom poslovnom politikom, vremenskim uslovima i drugim relevantnim činiocima, te organizator putovanja za iste promene ne može snositi odgovornost. 

LE MERIDIEN MALDIVES RESORT & SPA
array(7) { ["post_type"]=> string(3) "any" ["posts_per_page"]=> string(1) "4" ["post_status"]=> string(7) "publish" ["ignore_sticky_posts"]=> bool(true) ["tax_query"]=> array(1) { [0]=> array(4) { ["taxonomy"]=> string(21) "onesystem_destination" ["field"]=> string(7) "term_id" ["terms"]=> string(7) "543,545" ["operator"]=> string(2) "IN" } } ["orderby"]=> array(2) { ["rand"]=> string(3) "ASC" ["minprice"]=> string(3) "ASC" } ["meta_query"]=> array(2) { ["varminprice"]=> array(3) { ["key"]=> string(30) "onesystem_packageminorderprice" ["value"]=> int(0) ["compare"]=> string(1) ">" } ["minprice"]=> array(2) { ["key"]=> string(30) "onesystem_packageminorderprice" ["type"]=> string(7) "numeric" } } }
1 EUR = 117.1131 RSD