PERRE ART HOTEL

Lokacija

Nalazi se u mestu Goynuk na udaljenosti oko 46 km od aerodroma u Antaliji, 6 km od centra Kemera.

Opšti podaci

Hotel se prostire na površini od 48.000 m2  i sastoji se od jedne glavne zgrade na četiri sprata i 14 garden blokova . Izgradjen je 1988. a poslednji put renoviran 2021. godine. U okviru hotela gosti na raspolaganju imaju Lobby bar, Pool bar, Snack bar. Od animacija tu je teniski teren, košarkaški teren, teren za mini fudbal, diskoteke za decu i odrasle, spoljašnji bazen za decu i odrasle kao i bazen sa tri tobogana.

Plaža

Nalazi se na svojoj plaži / peščano šljunkovitoj sa pontonom. Suncobrani i ležaljke su besplatni.

Smeštaj

Hotel poseduje ukupno 391 soba. Sve sobe imaju kupatilo, fen, satelit TV, mini bar (dopunjuje se vodom jednom dnevno) U glavnoj zgradi neke sobe su sa balkonom a neke nemaju balkon.

Standardne sobe su veličine 23 m2.

Large rooms su veličine 29 m2.

Suite rooms su veličine 38 m2.

Garden rooms na prvom spratu su veličine 23 m2 u prizmelju 18 m2.

Hrana i piće

Usluga u hotelu je Ultra all inclusive – (samoposlouživanje/ izbor više jela po hotelskim pravilima) doručak, ručak, večera, ponoćna užina kao i razne užine u toku dana, sladoled, gozlemi. Turkish la carte restoran može jednom u toku boravka uz prethodnu rezervaciju. Na raspolaganju su Lobby bar, Pool bar, Snack bar.

Plaća se : a la carte restoran, sva uvozna alkoholna i bezalkoholna i flaširana pića i sveže ceđeni sokovi.

Ostali sadržaji

Shopping centar, fotograf, rent a car, 2 sale za sastanke, servis za pranje i peglanje veša, wi – fi koji je dostupan u lobiju.

Sport i zabava

U okviru hotela nalazi se bazen za odrasle, bazen za decu , bazen sa tri tobogana. Za decu tu je i Kids klub, fitness centar, odbojka na plaži, tensiki teren, košarkaški teren, teren za mini fudbal, kao i dnevna i večernja animacija, aerobik i water gym.

Plaća se: sportovi na vodi, kurs surfovanja, banana, jet ski, parasailing, reket za tenis, lopta za odbojku.

Spa & wellness

Hammam i sauna.

Plaća se: masaže, piling.

Napomena

Hoteli imaju pravo promene pojedinih usluga, načina plaćanja istih, kao i perioda korišćenja sadržaja, promene koncepta all inclusive, i slično, a u skladu sa svojom poslovnom politikom, vremenskim uslovima i drugim relevantnim činiocima, te organizator putovanja za iste promene ne može snositi odgovornost.

PERRE ART HOTEL
array(7) { ["post_type"]=> string(3) "any" ["posts_per_page"]=> string(1) "4" ["post_status"]=> string(7) "publish" ["ignore_sticky_posts"]=> bool(true) ["tax_query"]=> array(1) { [0]=> array(4) { ["taxonomy"]=> string(21) "onesystem_destination" ["field"]=> string(7) "term_id" ["terms"]=> string(7) "267,260" ["operator"]=> string(2) "IN" } } ["orderby"]=> array(2) { ["rand"]=> string(3) "ASC" ["minprice"]=> string(3) "ASC" } ["meta_query"]=> array(2) { ["varminprice"]=> array(3) { ["key"]=> string(30) "onesystem_packageminorderprice" ["value"]=> int(0) ["compare"]=> string(1) ">" } ["minprice"]=> array(2) { ["key"]=> string(30) "onesystem_packageminorderprice" ["type"]=> string(7) "numeric" } } }
1 EUR = 117.1484 RSD