Lokacija

Nalazi se na plaži Palmar sa belim peskom, na istočnoj obali ostrva, 1.7 kilometara od Belle Mare-a. Udaljen je 47 kilometara od međunarodnog aerodroma Sir Seewoosagur Ramgoolam.

Opšti podaci

Hotel se nalazi na plaži Palmar sa belim peskom, na istočnoj obali ostrva. U svojoj ponudi ima 64 smeštajne jedinice, restoran, pekaru i dva bara (Rooftop Bar, Pool Bar).
U sastavu hotela je otvoreni bazen, spa centar, teretana i biblioteka.

Hotel je samo za odrasle (16+).

Plaža

Hotel ima svoju plažu sa belim peskom. Peškiri se mogu koristiti bez doplate.

Smeštaj

Hotel u svojoj ponudi ima 64 smeštajne jedinice.

Bang On Beach – veličine između 30.7m2 i 33.6m2, nalazi se na peščanoj plaži. Sadrži balkon, veliki Carpe Diem krevet, 100% organsku pamučnu posteljinu, kupatilo sa tuš kabinom i odvojenim toaletom, 100% organske ogrtače o zrna kafe, papuče, opremu za kupatilo, oprema za jogu, fen za kosu, Roberts radio, brzi WiFi, USB za punjenje i međunarodni adapter, domaće grickalice, čaj i kafa, flaše Nordaq vode.

Seaview – veličine između 30.3m2 i 37.3m2, sa pogledom na more. Sadrži balkon, veliki Carpe Diem krevet, 100% organsku pamučnu posteljinu, kupatilo sa tuš kabinom i odvojenim toaletom, 100% organske ogrtače o zrna kafe, papuče, opremu za kupatilo, oprema za jogu, fen za kosu, Roberts radio, brzi WiFi, USB za punjenje i međunarodni adapter, domaće grickalice, čaj i kafa, flaše Nordaq vode.

Gardenview – veličine između 33.6m2 i 37.3m2, sa pogledom na vrt. Sadrži balkon, veliki Carpe Diem krevet, 100% organsku pamučnu posteljinu, kupatilo sa tuš kabinom i odvojenim toaletom, 100% organske ogrtače o zrna kafe, papuče, opremu za kupatilo, oprema za jogu, fen za kosu, Roberts radio, brzi WiFi, USB za punjenje i međunarodni adapter, domaće grickalice, čaj i kafa, flaše Nordaq vode.

Best On Beach – veličine 47.5m2 i 38.2m2. Sadrži balkon, veliki Carpe Diem krevet, 100% organsku pamučnu posteljinu, kupatilo sa tuš kabinom i odvojenim toaletom, 100% organske ogrtače o zrna kafe, papuče, opremu za kupatilo, oprema za jogu, fen za kosu, Roberts radio, brzi WiFi, USB za punjenje i međunarodni adapter, domaće grickalice, čaj i kafa, flaše Nordaq vode, Netflix na tabletu, flašice vode za višekratnu upotrebu.

Pool Plus – veličine 47.1m2, sa pogledom na bazen. Sadrži balkon, veliki Carpe Diem krevet, 100% organsku pamučnu posteljinu, kupatilo sa tuš kabinom i odvojenim toaletom, 100% organske ogrtače o zrna kafe, papuče, opremu za kupatilo, oprema za jogu, fen za kosu, Roberts radio, brzi WiFi, USB za punjenje i međunarodni adapter, domaće grickalice, čaj i kafa, flaše Nordaq vode, Netflix na tabletu, flašice vode za višekratnu upotrebu.

Hrana i piće

Obroci restoranu se služe a la carte. Doručak je od 7h do 10.30h, ručak od 12h do 15h i večera od 19h do 22.30h. Jela u restoranu prave se od svežih i zdravih namirnica koje se uzgajaju u blizini. 
Pekara je na usluzi od 7h do 10.30h. Ovde možete naći domaće hlebove i peciva izrađene od domaćih brašna, po francuskoj recepturi.
The Rooftop Bar je na usluzi od 17h do 20.30h sa pažljivo odbarnim ostrvskim koktelima i ponudom pića.
The Pool Bar je u ponudi od 7h do 00h. Ovde možete popiti najbolja piva i koktele inspirisane ostvrskim ukusima.

Ostali sadržaji

24h ručavanje u sobi, besplatan brzi WiFi, vešeraj, venčanja, privatne večere, peškiri za plažu, hotelska prodavnica 24h, rent a car, transfer. Navedeni sadržaj se ne naplaćuje.

Sport i zabava

Na vodi (ne naplaćuje se): kajak, snorkeling sa vodičem, aqagym,  pedaline, katamarani, surfovanje…
Na kopnu (ne naplaćuje se): teretana, odbojka na plaži, fudbal na plaži, joga, bicikl, ture, foto tura tokom izlaska sunca…
Teretana je na usluzi od 6h do 20h. Na usluzi je personalni trener.

Spa & wellness

Spa je dostupan od 9h do 20h. U ponudi su 4 sobe za tretmane, univezalne sobe, slane sobe, frizerski salon.
Usluge spa centra se naplaćuju dodatno.

Napomena

Hoteli imaju pravo promene pojedinih usluga, načina plaćanja istih, kao i perioda korišćenja sadržaja, promene koncepta all inclusive, i slično, a u skladu sa svojom poslovnom politikom, vremenskim uslovima i drugim relevantnim činiocima, te organizator putovanja za iste promene ne može snositi odgovornost.

SALT OF PALMAR
array(7) { ["post_type"]=> string(3) "any" ["posts_per_page"]=> string(1) "4" ["post_status"]=> string(7) "publish" ["ignore_sticky_posts"]=> bool(true) ["tax_query"]=> array(1) { [0]=> array(4) { ["taxonomy"]=> string(21) "onesystem_destination" ["field"]=> string(7) "term_id" ["terms"]=> string(7) "546,553" ["operator"]=> string(2) "IN" } } ["orderby"]=> array(2) { ["rand"]=> string(3) "ASC" ["minprice"]=> string(3) "ASC" } ["meta_query"]=> array(2) { ["varminprice"]=> array(3) { ["key"]=> string(30) "onesystem_packageminorderprice" ["value"]=> int(0) ["compare"]=> string(1) ">" } ["minprice"]=> array(2) { ["key"]=> string(30) "onesystem_packageminorderprice" ["type"]=> string(7) "numeric" } } }
1 EUR = 117.0731 RSD