STELLA DI MARE BEACH HOTEL & SPA Sharm El Sheikh

Lokacija

Nalazi se na oko 3km od centra i oko 17km od aerodroma.

Opšti podaci

Hotel je otvoren 2009. godine. Čini ga osmospratna glavna zgrada i nekoliko bungalova, u ponudi ima 298 smeštajnih jedinica. Nalazi se nedaleko od centra a pored dobre lokacije može se pohvaliti raznovrsnim sadržajem i dobrom uslugom. Hotel se preporučuje i ljubiteljima ronjenja. 

Za decu tu su dečiji bazen i dečiji klub.

Plaža

Hotel se nalazi na svojoj plaži sa pontonom, jedan manji deo je sa koralnim grebenom, što privlači veliki broj zaljubljenika u podvodni svet a veći deo je lepo uređena kupališna zona sa plitkom vodom i postepenim ulazom u more.

Smeštaj

Hotel u ponudi ima 298 smeštajnih jedinica i sve imaju balkon/terasu, SAT LCD TV, klima uređaj, sef, mini bar, ketler, fen za kosu. 

Plaća se: room service, telefon.

Hrana i piće

Usluga u hotelu je All Inclusive – doručak, ručak i večera (samoposluživanje – izbor više jela po hotelskim pravilima). U konceptu su užine i lokalna alkoholna i bezalkoholna pića. Hotel u ponudi ima glavni restoran La Terrazza koji se nalazi na trećem spratu, Corallo Rosso (mediteranska kuhinja) i La Scogliera (azijska kuhinja). Gostima je na raspolaganju i nekoliko barova – Bella Vista Lobby Lounge, La Dolce Vita Gelateria & Bar, Chill Out Pool Bar, Beach Bar i Ritrovo Bar.

Plaća se: a la carte restorani, uvozna alkoholna i bezalkoholna pića. 

Hotel ima pravo da promeni detalje usluge u zavisnosti od sezone (vreme, sadržaj…).

Ostali sadržaji

Limuzina, prodavnice, parking, usluga pranja i peglanja veša, doktor. 

Sport i zabava

Hotel u ponudi ima dva bazena za odrasle i jedan dečiji bazen, dvevnu i večernju animaciju, terene za tenis, odbojku na plaži, stoni tenis.

Plaća se: sportovi na vodi.

Spa & wellness

Gosti mogu bez doplate da koriste teretanu. 

Plaća se: masaže, pilinzi, svi tretmani za negu lica i tela, salon lepote.

Napomena

Hoteli imaju pravo promene pojedinih usluga, načina plaćanja istih, kao i perioda korišćenja sadržaja, promene koncepta all inclusive, i slično, a u skladu sa svojom poslovnom politikom, vremenskim uslovima i drugim relevantnim činiocima, te organizator putovanja za iste promene ne može snositi odgovornost.

STELLA DI MARE BEACH HOTEL & SPA Sharm El Sheikh
array(7) { ["post_type"]=> string(3) "any" ["posts_per_page"]=> string(1) "4" ["post_status"]=> string(7) "publish" ["ignore_sticky_posts"]=> bool(true) ["tax_query"]=> array(1) { [0]=> array(4) { ["taxonomy"]=> string(21) "onesystem_destination" ["field"]=> string(7) "term_id" ["terms"]=> string(11) "276,314,291" ["operator"]=> string(2) "IN" } } ["orderby"]=> array(2) { ["rand"]=> string(3) "ASC" ["minprice"]=> string(3) "ASC" } ["meta_query"]=> array(2) { ["varminprice"]=> array(3) { ["key"]=> string(30) "onesystem_packageminorderprice" ["value"]=> int(0) ["compare"]=> string(1) ">" } ["minprice"]=> array(2) { ["key"]=> string(30) "onesystem_packageminorderprice" ["type"]=> string(7) "numeric" } } }
1 EUR = 117.1131 RSD