Lokacija

Hotel se nalazi u mestu Skanes, na oko 3km od centra. Od grada Monastir udaljen je oko 6km, 4km od aerodroma Monastir i 173km od aerodroma Tunis. 

Opšti podaci

Hotel Rosa Beach nalazi se na odličnoj lokaciji, sa prelepim pogledom na more. Izgrađen je u klasičnom arapskom stilu i poseduje jednu zgradu, sa 400 smeštajnih jedinica koje su potpuno renovirane.Podeljen je na 5 spratova i poseduje 2 lifta. Osim glavnog restorana, gostima su na raspolaganju 2 à la carte restorana – italijanski i tunižanski, bar na plaži, bar na bazenu, snack bar, lobby bar “Central”, Wine bar i Spa centar.   

Od sadržaja za decu tu su mini club (4-12 godina), igralište i dečiji bazen.

Plaća se: čuvanje dece. 

Plaža

Hotel se nalazi na svojoj peščanoj plaži. Suncobrani i ležaljke su gostima na raspolaganju bez doplate, dok se za peškire ostavlja depozit.

Smeštaj

Sve sobe maju centralnu klimu, SAT TV, telefon, sef, mini bar, Wi-Fi internet, kupatilo sa kadom, fen za kosu i balkon ili terasu sa pogledom na vrt, bazen ili na more.

Standard sobe površine su oko 33m², imaju bračni ili dva odvojena ležaja.
Family sobe površine su 57m², imaju bračni krevet i dva pomoćna ležaja.
 
Plaća se: sef.

Hrana i piće

Usluga u hotelu je All Inclusive – doručak, ručak, večera u glavnom restoranu (samoposluživanje – izbor više jela po hotelskim pravilima). U koncept su uključene razne užine, kolači i sladoled u određeno doba dana kao i lokalna alkoholna i bezalkoholna pića. Gostima je jednom u toku boravka na raspolaganju à la carte restoran (italijanska i tunižanska kuhinja), uz obaveznu prethodnu rezervaciju. 

Plaća se: uvozna alkoholna i bezalkoholna pića, Wine bar, nargila i ostalo van koncepta. 

Hotel ima pravo da promeni detalje usluge u zavisnosti od sezone (vreme, sadržaj….).

Ostali sadržaji

Menjačnica, suvenirnica, lekar na poziv, servis za pranje i peglanje veša, salon lepote, konferencijska sala. 

Sport i zabava

Otvoreni bazen za odrasle, bazen za decu, zatvoreni bazen (greje se u određenom periodu prema hotelskim pravilima), fitness club, aerobic, aqua aerobic, stoni tenis, pikado, odbojka, vaterpolo, boćanje, mini golf i dnevna i večernja animacija.

Plaća se: video igrice, bilijar, sportovi na vodi i ostalo van koncepta. 

Spa & wellness

Plaća se: sauna, tursko kupatilo (hamam), masaže, tretmani lica i tela i ostalo van koncepta. 

Napomena

Hoteli imaju pravo promene pojedinih usluga, načina plaćanja istih, kao i perioda korišćenja sadržaja, promene koncepta all inclusive, i slično, a u skladu sa svojom poslovnom politikom, vremenskim uslovima i drugim relevantnim činiocima, te organizator putovanja za iste promene ne može snositi odgovornost

ROSA BEACH
array(7) { ["post_type"]=> string(3) "any" ["posts_per_page"]=> string(1) "4" ["post_status"]=> string(7) "publish" ["ignore_sticky_posts"]=> bool(true) ["tax_query"]=> array(1) { [0]=> array(4) { ["taxonomy"]=> string(21) "onesystem_destination" ["field"]=> string(7) "term_id" ["terms"]=> string(7) "486,482" ["operator"]=> string(2) "IN" } } ["orderby"]=> array(2) { ["rand"]=> string(3) "ASC" ["minprice"]=> string(3) "ASC" } ["meta_query"]=> array(2) { ["varminprice"]=> array(3) { ["key"]=> string(30) "onesystem_packageminorderprice" ["value"]=> int(0) ["compare"]=> string(1) ">" } ["minprice"]=> array(2) { ["key"]=> string(30) "onesystem_packageminorderprice" ["type"]=> string(7) "numeric" } } }
1 EUR = 117.1933 RSD