VINCCI ROSA BEACH

Lokacija

Hotel se nalazi na oko 4 km od aerodroma u Monastiru, 3 km od centra grada, 11 km od Susa i 21 km od Port El Kantoui.

Opšti podaci

Nalazi se na odličnoj lokaciji, sa prelepim pogledom na more. Idealan je, kako za mlade, tako i za porodice sa decom. Osim glavnog, poseduje i bazene za decu. Za najmlađe su tu Kids club (4-12), dečije igralište, dnevne i večernje animacije.

Plaća se: čuvanje dece.

Plaža

Nalazi se na samoj peščanoj plaži. Ležaljke i suncobrani se ne plaćaju. Peškiri su dostupni na recepciji uz depozit.

Smeštaj

Hotel nudi 398 soba i sve su renovirane. Sve sobe poseduju kupatilo, klimu, internet, SAT TV, fen za kosu, telefon, sef, mini bar, balkon ili terasu. 

Hrana i piće

Usluga u hotelu je All Inclusive –  samoposluživanje (izbor više jela, po hotelskim pravilima) – doručak (07:00 – 10:00), kasni doručak (10:00 – 11:30), ručak (12:30 – 14:30), užine (15:00 – 18:00 i 21:30 – 02:00), večera (18:30 – 21:00). Gostima je na raspolaganju i a la carte resotoran, dva puta u toku boravka, uz obaveznu prethodnu rezervaciju. Tokom večere se poslužuje i sladoled.  Central bar služi razne koktele u toku dana, Pool bar može da se koristi od 10:00 – 00:00, dok se Wine bar plaća i zona je za pušače.

Plaćaju se: uvozna alkoholna i bezalkoholna pića.

Ostali sadržaji

Servis za pranje i peglanje veša, lekar na poziv, faks, salon lepote, nargila (šiša).

Sport i zabava

Aerobik, gimnastika u vodi, stoni tenis, odbojka na plaži, boćanje, pikado, streljaštvo, pedalina, surfovanje, skijanje na vodi, banana, padobran, vaterpolo, fitnes, mini golf, šah, kartanje i društvene igre.

Plaćaju se: video igrice, bilijar.

Spa & wellness

Sauna, tursko kupatilo (hamam).

Plaćaju se: masaže, terapije.

Napomena

Hoteli imaju pravo promene pojedinih usluga, načina plaćanja istih, kao i perioda korišćenja sadržaja, promene koncepta all inclusive, i slično, a u skladu sa svojom poslovnom politikom, vremenskim uslovima i drugim relevantnim činiocima, te organizator putovanja za iste promene ne može snositi odgovornost

VINCCI ROSA BEACH
1 EUR = 117.5821 RSD