SAHARA BEACH AQUAPARK RESORT

Lokacija

Nalazi se na udaljenosti oko 8 km od Monastira, 12 km od Susa i 4 km od aerodroma u Monastiru.

Opšti podaci

Hotel je otvoren 1975. godine a poslednji put renoviran 2018/2019. godine. Sastoji se od tri zgrade sa po 7 spratova i 1005 soba. Pored glavnog restorana gostima su na raspolaganju i nekoliko barova kao i a la carte restoran koji se može koristiti uz doplatu i prethodnu rezervaciju.

Od sadržaja za decu hotel pored dečijeg bazena ima Mini club (4-7 god.), Maxi Club (8-12 god.) i Teenie Club (13-17 god.).

Plaža

Hotel se nalazi na svojoj peščanoj plaži, peškiri ne ulaze u koncept dok suncobrani i ležaljke se ne plaćaju dodatno.

Smeštaj

Hotel raspolaže sa ukupno 1005 soba rasporedjenih u tri zgrade sa po 7 spratova.
Sve sobe imaju balkon, wi fi, Sat TV, twin beds. Većina soba ima pogled na bazen.

Standard double room je veličine 23 m2.

Hrana i piće

Usluga u hotelu je All Inclusive – doručak, ručak i večera u glavnom restoranu “Salambo” (samoposluživanje – izbor više jela po hotelskim pravilima). Gostima je na raspolaganju više barova kao i užine (pica, hamburger, sendviči, pomfrit). U konceptu su lokalna alkoholna i bezalkoholna pića. 

Plaća se: Sva flaširana i uvozna alkoholna i bezalkoholna pića kao i konzumacija pića u The Sahara disco bar-u, Moorish Cafe, Bar 51, El Campo (a la carte resortan) i La Brise (a la carte restoran).

Ostali sadržaji

U okviru hotela nalazi se menjačnica, rent a car, iznajmljivanje bicikla, zlatara, minimarket, fotograf, suvenir shop, sef, servis za pranje veša, frizer, doktor na zahtev.

Sport i zabava

U okviru hotela nalazi se spoljašnji, unutrašni i dečiji bazen kao i aquapark sa 12 tobogana. Gostima su na raspolaganju brojne sportske aktivnosti kao što su aerobik, streljaštvo, košarka, odbojka na plaži, gimnastika, boćanje, pikado, fudbal kao i dnevne i večernje animacije.

Plaća se: sportovi na vodi i bilijar.

Spa & wellness


Plaća se:
Hammam, masaža, Spa.

Napomena

Hoteli imaju pravo promene pojedinih usluga, načina plaćanja istih, kao i perioda korišćenja sadržaja, promene koncepta all inclusive, i slično, a u skladu sa svojom poslovnom politikom, vremenskim uslovima i drugim relevantnim činiocima, te organizator putovanja za iste promene ne može snositi odgovornost.   

NIS MONASTIR - TUNIS 2024

MONASTIR - TUNIS 2024

SAHARA BEACH AQUAPARK RESORT
array(7) { ["post_type"]=> string(3) "any" ["posts_per_page"]=> string(1) "4" ["post_status"]=> string(7) "publish" ["ignore_sticky_posts"]=> bool(true) ["tax_query"]=> array(1) { [0]=> array(4) { ["taxonomy"]=> string(21) "onesystem_destination" ["field"]=> string(7) "term_id" ["terms"]=> string(7) "486,482" ["operator"]=> string(2) "IN" } } ["orderby"]=> array(2) { ["rand"]=> string(3) "ASC" ["minprice"]=> string(3) "ASC" } ["meta_query"]=> array(2) { ["varminprice"]=> array(3) { ["key"]=> string(30) "onesystem_packageminorderprice" ["value"]=> int(0) ["compare"]=> string(1) ">" } ["minprice"]=> array(2) { ["key"]=> string(30) "onesystem_packageminorderprice" ["type"]=> string(7) "numeric" } } }
1 EUR = 117.1933 RSD