Kada birate hotel za odmor, bitno vam je da je sve na dohvat ruke, da ste na peščanoj plaži, jer vaša deca najviše vole da hodaju po mekanom pesku, da se udobno smestite u dobro opremljene sobe, i da na tih desetak dana zaboravite na novčanik, zahvaljujući sveobuhvatnoj usluzi hotela. Na pravom ste mestu, jer danas govorimo o hotelu Royal Seginus 5*, na 15 kilometara od centra najlepšeg letovališta u Turskoj, Antalije. Kako mu i dolikuje, nalazi se na čuvenoj peščanoj plaži Lara, a garantuje kvalitet, s obzirom da je otvoren pre samo dve godine, pa možete očekivati da je svaki deo hotela moderan i nov. Hotel Royal Seginus 5* pripada poznatoj „Stone“ grupi hotela, a izgrađen je na neverovatnih 70 000m2. Velika prednost hotela je blizina aerodroma, što je posebno pogodno za porodice sa decom.

Savršeno Leto Pod Antalijskim Suncem

Svaki deo kompleksa jasno govori o nameri hotela da bude među najboljima, pa tako i prezentacija hrane u svim restoranima pokazuje posvećenost osoblja kuhinje. U ponudi su razni ukusi sveta, u glavnom restoranu „Seginus“ i u još 9 a la carte restorana, među kojima su riblji, italijanski, turski, meksički, španski specijaliteti, „Steak House“ za ljubitelje mesa i suši restoran. Hotel broji i 9 barova, u lobiju, na bezenu i plaži, sa osvežavajućim sokovima, koktelima i turskom kafom, pa i dobrom zabavom uz muziku, u „Disco“ baru.

Kompleks se uvija u skladnim kombinacijama oblika moderne arhitekture i idealno je mesto za potpuno drugačiji odmor. Gostima se pruža mogućnost da u jednom delu hotela pronađu miran kutak za opuštanje uz omiljenu knjigu, dok na drugom kraju hotela mogu uživati u različitim aktivnostima vrlo posvećenog animacionog tima, u fantastično uređenoj bašti. Specifični su i sami bazeni, šarmantnog dizajna, u skladu sa ostatkom hotela, sa ukrasima u obliku zvezde. Glavni bazen je površine 2308m², poluolimpijski 312m², a tu su naravno i bazeni sa toboganima, posebno za odrasle i decu, kao i fantastičan luna park.

Savršeno Leto Pod Antalijskim Suncem

Profesionalni animacioni tim organizuje sadržaje za goste svih uzrasta, da bi svaki momenat bio zabavan i ispunjen. Razne dnevne aktivnosti, sportska takmičenja, večernji programi, mjuzikli i aktivnosti za decu doprinose odličnom letnjem rapoloženju.

Razni tipovi masaža, tretmana lica i tela u spa centru pomažu gostima da se oslobode stresa, a od dodatnih užitaka, u ponudi su i tursko kupatilo, sauna, parno kupatilo, sve u okviru ultra all inclusive usluge hotela.

Najbitnije je dobro iskoristiti dane odmora, i obnoviti energiju, a Turska je savršena letnja destinacija, koja ima puno toga da pruži. Preporučujemo da se upoznate sa ponudom za leto na zvaničnom sajtu agencije „1 A Travel“, ili ako ste već doneli odluku o hotelu, možete već danas napraviti online rezervaciju na samom sajtu. Za sva pitanja, na raspolaganju je i kontkat centar agencije – 011/655 78 00.

array(6) { ["post_type"]=> string(3) "any" ["posts_per_page"]=> string(1) "5" ["post_status"]=> string(7) "publish" ["ignore_sticky_posts"]=> bool(true) ["tax_query"]=> array(1) { [0]=> array(3) { ["taxonomy"]=> string(8) "category" ["terms"]=> array(1) { [0]=> string(3) "327" } ["field"]=> string(7) "term_id" } } ["orderby"]=> array(1) { ["rand"]=> string(3) "ASC" } }