Na samoj obali Egejskog mora, na padini prošaranoj šumarcima, smestio se Isis Hotel Goddess Of Bodrum 5*, koji izgledom i strukturom asocira na mali grad. Tradicionalna turska uslužnost i ljubazno osoblje doprinose dodatno osećaju pripadnosti ovom “gradiću”.

Na ogromnom prostranstvu od preko 30 hiljada kvadratnih metara, u neposrednoj blizini mesta Gumbet, na samo 4 kilometra udaljenosti od centra Bodruma , nalazi se  Isis Hotel Goddess Of Bodrum 5*.

Raskošna Boginja Bodruma

Hotelska plaža, koja je pod plavom zastavicom EU, delom je peščano-šljunkovita, a delom betonirana, čime hotel  u pogledu plaže, u potpunosti zadovoljava raznolike ukuse posetilaca po tom pitanju.

Usluga u hotelu je ultra all inclusive, a osim glavnog restorana, postoji i nekoliko a la carte restorana (italijanski, azijski, turski i restoran sa ribljim specijalitetima), i čak 9 barova.

Raskošna Boginja Bodruma

Osim toga, Isis Hotel Goddess Of Bodrum 5* nudi nešto drugačije sadržaje poput biblioteke i časova kuvanja, ali ne zaostaje ni sa standardnom ponudom u pogledu animacije, sporta i zabave – više bazena, nekoliko različitih sportskih terena, dnevna i večernja animacija itd.

Isis Hotel Goddess Of Bodrum 5*  ima i dečiji bazen, kao i mini klub u kome se najmlađi mogu družiti međusobno. Ukoliko ste stigli na porodični odmor, ne propustite da posetite i Bodrum.  Centar Bodruma  je nedaleko od hotela, sa svim atrakcijama živog grada, od modernih prodavnica, do Muzeja podvodne arheologije među zidinama čuvene tvrđave Svetog Petra.

U ponudi hotela Isis Hotel Goddess Of Bodrum 5*  nalazi se i spa & wellness centar sa saunom, fitness centrom i sobom za rekreaciju, pa ovaj hotel može biti dobar izbor za one koji su željni odmora i opuštanja.

array(6) { ["post_type"]=> string(3) "any" ["posts_per_page"]=> string(1) "5" ["post_status"]=> string(7) "publish" ["ignore_sticky_posts"]=> bool(true) ["tax_query"]=> array(1) { [0]=> array(3) { ["taxonomy"]=> string(8) "category" ["terms"]=> array(1) { [0]=> string(3) "327" } ["field"]=> string(7) "term_id" } } ["orderby"]=> array(1) { ["rand"]=> string(3) "ASC" } }