Među najpoznatijim antičkim gradovima u Turskoj nalazi se Side. Posmatranje zalaska sunca iz podnožja Apolonovog hrama, veličanstveni Manavgat vodopadi, očaravajući rismki amfiteatar i most Aspendos samo su neke od zanimljivosti u okolini Sidea koje obavezno treba posetiti. Najlepši prirodni ukras grada je drveće nara, a samo ime je dobio po grčkoj reči koja označava ovo voće. Danas je Side poznat po antičkim ostacima, ali i kao moderan turistički centar, koji krase mnogobrojni hoteli, restorani, kafići, prodavnice i dugačke plaže finog, mekanog peska.

Veličanstven Odmor U Turskoj

Da lepotama u Sideu nema kraja, dokaz su i fantastični hoteli poznatih lanaca hotela, a među najpoznatijima su svakako hoteli „Royal“ porodice. Na odličnoj poziciji, samo 5 kilometara od centra Sidea, i 10 kilometara od samog Manavgata, nalazi se Royal Taj Mahal 5*, velelepni luksuzni raj. Otvoren je 2015. godine i prostire se na 40.000m2, a poznat je po jedinstvenom dizajnu, u skladu sa svojim imenom. Opuštene atmosfere, u prelepom okruženju, nalazi se na zlatnoj peščanoj plaži Mediteranskog mora.

Usluga hotela je ultra all inclusive, što znači da je izbor među sadržajima hotela neverovatan! Veliki otvoren bazen od 889m2, manji poluolimpijski otvoreni bazen od 313m2, relax bazen, akva park sa 3 bazena za odrasle i jednim dečijim, opcija su za rashlađenje, zabavu i odmor u egzotičnom okruženju palmi i drveća urme. Hotel Royal Taj Mahal 5* nije raj samo za odrasle, već i za najmlađe članove porodice. Mini klub, luna park, akva park i igralište posebno su organizovani i opremljeni za radost najmlađih. Pored svih ovih sadržaja vaša deca će biti srećna, a vi sasvim bezbrižni.

Veličanstven Odmor U Turskoj

Potpuno opuštanje i komfor pružiće vam spa i velnes centar hotela, gde možete osvežiti svoje telo i um specijalnim tretmanima u turskom kupatilu, ili u sauni, parnom kupatilu, đakuziju. Prava prilika da se pozdravite sa svim stresom i lošom enegrijom koje ste možda nakupili tokom radne godine, i vratite balans, vitalnost i mir u svoj život.

Luksuzan doživljaj dopunjuju prelepo uređene sobe, u kojima ćete se osetiti kraljevski i sasvim posebno. Sve sobe su vrlo prostrane, od onih standardnih, pa do porodičnih, koje u svom sklopu imaju dve sobe odvojene vratima. Elegantne boje, prošarane zlatnim detaljima stvaraju osećaj kao da ste u bajci.

Veličanstven Odmor U Turskoj

Prilike za letovanje o kome maštate su još tu, pa pronađite svoje mesto na toplom moru Turske već danas, među raznolikom ponudom agencije „1 A Travel“ i napravite online rezervaciju. Ukoliko imate bilo kakve nedoumice, ili vam jednostavno treba savet za odabir pravog hotela baš za vas, ljubazno osoblje agencije će vam rado preneti svoje iskustvo putem kontakt centra. Dovoljno je samo da pozovete broj 011/655 78 00 i dobićete odgovor na svako pitanje u vezi sa vašim odmorom.

array(6) { ["post_type"]=> string(3) "any" ["posts_per_page"]=> string(1) "5" ["post_status"]=> string(7) "publish" ["ignore_sticky_posts"]=> bool(true) ["tax_query"]=> array(1) { [0]=> array(3) { ["taxonomy"]=> string(8) "category" ["terms"]=> array(1) { [0]=> string(3) "327" } ["field"]=> string(7) "term_id" } } ["orderby"]=> array(1) { ["rand"]=> string(3) "ASC" } }