Hurgada je mesto na kom se mekan pesak pustinje susreće sa prozirnom vodom Crvenog mora, bogatom najšarenijim podvodnim svetom i neverovatnim koralnim grebenima. Na najlepšoj plaži Magawish regije, u južnom delu Hurgade, nalazi se hotel idealan za miran odmor u paru. Među toplim, lepo uređenim baštama i bazenima nalazi se Mercure Hurghada, hotel vrlo prijatnog ambijenta stvorenog za opuštanje. Uronite u sva uživanja koja pruža hotel, istražite neke od najspektakularnijih koralnih grebena na svetu, uz all inclusive uslugu hotela, na samoj obali kristalno čistih voda Crvenog mora. Ako obožavate sunce i sport, naći ćete se na idealnom mestu. U hotelu je prilika za sve od ronjenja, do raznih dnevnih aktivnosti sa animacionim timom hotela. Bazen sa izdvojenim delom za decu i odrasle, 4 teniska i skvoš terena, stoni tenis, teretana, sauna, đakuzi, mini golf, odlične su prilike za zabavu tokom dana. Nakon uživanja kraj bazena ili igranja tenisa, isprobajte najukusnije primere svetskih kuhinja u jednom od 4 restorana ili se osvežite slatkim koktelom u nekom od čak 5 barova.

Pronađite Svoje Savršeno Mesto Za Odmor

Hotel Mercure Hurghada je savršen izbor za odmor u pravom smislu reči, za one koji tragaju za opuštanjem, ali i ljubitelje avanture, s obzirom da nudi veliki izbor sportova u vodi i na suvom. Nezamislivo je biti u Egiptu, a ne otići na neki od mnogih izleta u ponudi, a kako je raj za ronjenje, ne treba nikako propustiti Rajsko ostrvo, pa ni vožnju džipovima pustinjom, ili obilazak veličanstvenih piramida. Hotel se nalazi na 10 kilometara od samog centra Hurgade i aerodroma, pa ukoliko poželite da prošetate gradom i osetite atmosferu svakodnevnog života lokalnog stanovništva, sve je na dohvat ruke.

Pronađite Svoje Savršeno Mesto Za Odmor

Sve sobe hotela su pažljivo dizajnirane i odišu opuštajućom i romantičnom atmosferom, pa uz spektakularan pogled na more, vrt ili bazen predstavljaju savršeno mesto za odmor. Prelepih 469 smeštajnih jedinica raspoređeno je u 6 manjih građevina bele boje, ukrašenih orijentalnim detaljima od drveta, koji se prožomaju kroz sve delove hotela.

Mercure Hurghada poznat je po svojoj prelepoj privatnoj peščanoj plaži, dugoj 700 metara, koja postepeno uranja u tirizne boje mora. Ležaljke i suncobrani od trske na rapolaganju su gostima hotela bez doplate.

Bitno je da izaberete najbolje za svoj odmor, a među velikom ponudom hotela u ponudi agencije „1 A Travel“ postoji pravi izbor za svakoga. Novitet je mogućnost online rezervacije na zvaničnom sajtu agencije, vaš brz i lak način odabira letovanja. Za sve informacije na rapolaganju je i kontakt centar – 011/655 78 00.

array(6) { ["post_type"]=> string(3) "any" ["posts_per_page"]=> string(1) "5" ["post_status"]=> string(7) "publish" ["ignore_sticky_posts"]=> bool(true) ["tax_query"]=> array(1) { [0]=> array(3) { ["taxonomy"]=> string(8) "category" ["terms"]=> array(1) { [0]=> string(3) "327" } ["field"]=> string(7) "term_id" } } ["orderby"]=> array(1) { ["rand"]=> string(3) "ASC" } }