Između Mediteranskog mora i Sahare, na samom severu Afrike, a 140 kilometara od Italije, prostire se Tunis. Sa toplim sunčanim letima i blagim zimama, obiluje vrlo raznolikim predelima. Dok je na severu podnožje planine Atlas, sa bujnim zelenilom i plodnim dolinama, južnije su pustinja i prelepe peščane plaže na 1200 kilometara dugoj obali Mediteranskog mora, koje svakog leta dočekuju putnike iz cele Evrope.

Afrika Nije Daleko, Leto Je I Zimi Blizu

Mnogobrojni hoteli smešteni su na lepo uređenoj obali, sa sadržajima podređenim isključivo uživanju. Na širokoj plaži Hamameta, koja se lagano uliva u bistro more, nalazi se LTI Les Orangers Garden 5* hotel. Nalazi se nadomak samog centra živahnog Hamameta, na samo 4 kilometara udaljenosti, pa ima idealnu lokaciju za obilaske, zabavu i kupovinu. Skoro isto toliko udaljen je i od čuvenih golf terena „Citrus“ i „Yasmine“, pa je zaista mnoštvo sadržaja gostima na dohvat ruke.

LTI Les Orangers Garden 5* otvoren je 2018. godine i nalazi se u dugačkoj, do savršenstva uređenoj bašti, u kojoj ćete naći hlad pod visokim palmama, na udobnim baštenskim foteljama raspoređenim među prijatnim ambijentom prirode. Luksuzne vile i bungalovi vešto su ušuškani u prostranstvu ovog kompleksa i nude potpunu privatnost svojim gostima. Novi LTI Les Orangers Garden 5* u svom sastavu ima 332 smeštajne jedinice, a krasi ga elegantan i ležeran stil.

Afrika Nije Daleko, Leto Je I Zimi Blizu

Ako volite da odete na letovanje i ne brinete ni o čemu, onda je all inclusive koncept savršena opcija za vas. Ovakav koncept podrazumeva mnoštvo izbora u glavnom restoranu – za doručak, kasni doručak, ručak, večeru i kasnu večeru, a u svemu navedenom možete uživati na terasi restorana, uz pogled na more. Tu su i 3 a la carte restorana (mediteranski, tuniski i azijski) za uživanje u najrazličitijim gurmanlucima, zatim nekoliko barova, kao i odličan izbor salata, pica palačinki i još mnogih slatkih zalogaja u određeno doba dana.

Bazeni okruženi suncobranima i ležaljkama nalaze se u besprekorno održavanoj bašti, i to dva otvorena i dva zatvorena bazena, od kojih je jedan za one najmlađe goste hotela. U ponudi ćete naći i puno prilika za nešto aktivniji odmor, kao što su razni sportovi na vodi i kopnu, fitnes, animacije u organizaciji tima hotela, ali i kutak za opuštanje u hamamu i sauni.

Afrika Nije Daleko, Leto Je I Zimi Blizu

Tunis će vas zasigurno očarati živopisnim predelima i raznolikošću, užurbanim orijentalnim bazarima i gostoljubivošću na svakom koraku. Poseta Tunisu je istovremeno i putovanje u prošlost i svet zanimljivih običaja i kulture. Svaki momenat iz njegove istorije ocrtava se u arhitekturi, palatama, arheološkim lokalitetima i muzejima.

Uverite se sami u čari prelepih plaža i uzbudljivih ukusa orijenta, i već ovog leta provedite nezaboravan odmor u zemlji jasmina. Turistička agencija „1 A Travel“ već tradicionalno je na Sajmu turizma u Beogradu, pa vaše letovanje tokom trajanja istog, od 20. do 23. februara, možete rezervisati sa odličnim sajamskim popustima. Posetite nas u hali 2A i zakoračite u uzbudjivi svet putovanja.

 

array(6) { ["post_type"]=> string(3) "any" ["posts_per_page"]=> string(1) "5" ["post_status"]=> string(7) "publish" ["ignore_sticky_posts"]=> bool(true) ["tax_query"]=> array(1) { [0]=> array(3) { ["taxonomy"]=> string(8) "category" ["terms"]=> array(1) { [0]=> string(3) "327" } ["field"]=> string(7) "term_id" } } ["orderby"]=> array(1) { ["rand"]=> string(3) "ASC" } }