Ako planirate odmor u Egiptu, u paru ili u društvu prijatelja, za vas je idealan najnoviji član poznate Steigenberger porodice hotela, koji je otvorio svoja vrata gostima krajem 2018. godine. U pitanju je Steigenberger Pure Lifestyle 5*, luksuz u potpuno novoj dimenziji. U ležernom i modernom stilu, odiše dobrim vibracijama, i savršen je izbor za mlade goste koji žele svoju privatnost, s obzirom da je predviđen samo za starije od 16 godina. Preko dana opuštajuća, “chill” muzika, a kako se bliži veče, ritam se ubzava i zabava počinje. Savremenog i jednostavnog stila, sa dominantnom belom bojom, odiše čistim luksuzom. Sa isključivo apartmanskim smeštajem, od kojih svaki ima svoj privatni đakuzi i pogled na more, pruža savršen komfor. Terase sa udobnim nameštajem savršene su za opuštanje u privatnosti vašeg apartmana, a predivan pogled na Crveno more je raj za oči. Posebna ponuda hotela su „Swim-Up Suite“ sobe, sa čije prostrane terase je dovoljno da načinite nekoliko koraka, i naći ćete se na bazenu. Rashlađenje na dohvat ruke!

Hotel U Hurgadi Samo Za Odrasle

Zabava u “Party” bazenu uz muziku, bilijar u “Play” bazenu, koktel u đakuziju na otvorenom, samo su deo sadržaja u hotelu. Još nešto što je specifično, i što izdvaja Stegenberger Pure Lifestyle 5* od drugih hotela je glavni restoran. Nalazi se na vrhu zgrade hotela, sa izlazom na terasu sa, možemo slobodno reći, najlepšim pogledom na Crveno more u Hurgadi. Poseban je doživljaj svaki obrok, jer se restoran sastoji iz čak 8 delova, svaki sa drugom vrstom hrane, koja se sprema pred gostima. Od italijanske pice, paste, japanske i kineske hrane, morskih plodova, pa do sladoleda i beskrajnog izbora malih, slatkih zalogaja, sve na jednom mestu. Specijaliteti pripremljeni na licu mesta su kvaliteta visoke klase i udovoljavaju svačijim željama i ukusima. Nećete odoleti delicijama iz celog sveta, jer svaki deo restorana omamljuje mirisima.

Hotel U Hurgadi Samo Za Odrasle

Daleko od ubrzanog ritma života, dobrodošlicu će vam pružiti ušuškana oaza u spa centru susednog hotela Steigenberger Al Dau 5*, čije sadržaje gosti mogu da koriste tokom boravka u hotelu Steigenberger Pure Lifestyle 5*. Nakon užurbane godine pune obaveza, u spa centru ćete ponovo pronaći sebe i svoj mir, uz isceljujuće tretmane u ponudi.

Izaberite svoju dozu leta od 6 ili do čak 14 noćenja. Na zvaničnom sajtu agencije „1 A Travel“ je celokupna ponuda hotela i destinacija, a da biste napravili rezervaciju, potrebno je samo nekoliko klikova, zahvaljujući sistemu online rezervacije. Za sve informacije možete pozvati kontakt centar na 011/655 78 00.

array(6) { ["post_type"]=> string(3) "any" ["posts_per_page"]=> string(1) "5" ["post_status"]=> string(7) "publish" ["ignore_sticky_posts"]=> bool(true) ["tax_query"]=> array(1) { [0]=> array(3) { ["taxonomy"]=> string(8) "category" ["terms"]=> array(1) { [0]=> string(3) "327" } ["field"]=> string(7) "term_id" } } ["orderby"]=> array(1) { ["rand"]=> string(3) "ASC" } }