Turska je i ove godine među najposećenijim letovalištima. Posebno je pogodna destinacija za porodični odmor, s obzirom da hoteli nude bogat sadžaj za decu svih uzrasta. Roditelji mogu da se opuste, jer će njihova deca uvek imati potrebnu zanimaciju, a uz to poneti sa sobom neka nova iskustva. Danas govorimo o hotelima koji po pristupačnim cenama nude sadržaje za celu porodicu.

Alanja I Kemer Mnogo Opcija Po Pristupačnim Cenama

U pitanju su dva hotela iz istog lanca, Maya World Imperial 4*, na oko 12 kilometara od Kemera, u mestu Beldibi, i Maya World Beach Hotel 4* koji se nalazi 30 kilometara od centra Alanje. Hoteli koji zahvaljujući kvalitetnoj usluzi i komfornim prostorijama odišu toplom atmosferom doma. Nude all inclusive uslugu koja u svako doba podrazumeva srdačno i prijateljsko osoblje, uvek spremno da podredi sve prijatnom boravku gostiju u hotelu. Kompleksi su prepoznatljivi po modernoj arhitekturi, i gledaju na smirujuće plave boje Mediterana. Nalaze se nadomak privatne plaže, i imaju raznoliku ponudu smeštajnih jedinica sa pogledom na baštu ili more, opremljenih mini barom, sefom, klimom i svim potrepštinama koje čine vaš odmor ugodnim i bezbrižnim.

Alanja I Kemer Mnogo Opcija Po Pristupačnim Cenama

U bašti hotela su bazeni, sa lepo uređenim prostorom za sunčanje, a za dečiju zabavu tu su dečiji bazeni sa toboganima. Naravno, uživanje je potpuno uz SPA centar sa turskim kupatilom, saunom i masažama. Poznato je da se u Turskoj ne može odoleti preukusnoj hrani, a toga u ovim hotelima nikako ne manjka, pa pored glavnih obroka, možete da iskoristite i bar na bazenu tokom celog dana, ukoliko poželite da prezalogajite među obrocima. Mnogobrojne su aktivnosti koje možete izabrati tokom dana, od stonog tenisa, odbojke na plaži, mini fudbala, do aerobika, pikada, vaterpola, gimnastike u vodi. U večernjim satima se organizuju razni programi, takmičenja i animacije. Ono što je veliki plus ukoliko sa sobom vodite decu, jeste mini klub i igralište u prirodnom okruženju bašte, pa će vaša deca imati zanimaciju tokom celog dana. Zaista je sve pripremljeno za nezaboravno letnje iskustvo cele porodice.

Alanja I Kemer Mnogo Opcija Po Pristupačnim Cenama

Nakom što smo vam možda olakšali u odabiru hotela i destinacije, možete posetiti zvaničan sajt turističke agencije „1 A Travel“, gde ćete naći sjajnu ponudu aranžmana za Tursku, Egipat i Kipar, sa pažljivo probranim hotelima za svačiji ukus. U skladu sa potrebama današnjeg vremena, na sajtu postoji i mogućnost online rezervacije, pa na vrlo jednostavan način možete izvršiti rezervaciju. Ukoliko imate bilo kakve nedoumice možete se raspitati putem kontakt centra na 011/655 78 00.

array(6) { ["post_type"]=> string(3) "any" ["posts_per_page"]=> string(1) "5" ["post_status"]=> string(7) "publish" ["ignore_sticky_posts"]=> bool(true) ["tax_query"]=> array(1) { [0]=> array(3) { ["taxonomy"]=> string(8) "category" ["terms"]=> array(1) { [0]=> string(3) "327" } ["field"]=> string(7) "term_id" } } ["orderby"]=> array(1) { ["rand"]=> string(3) "ASC" } }