Danas ćemo vam predstaviti jedan od najtraženijih hotela u Hurgadi, u centru nove šetačke zone Memša. Hotel Continental Hurghada 5* izlazi na najlepšu plažu u Hurgadi, na kojoj ćete uživati u šarenom hladu, pod visokim, bujnim palmama i suncobranima od trske. Kako prilazite moru, postaće vam jasne sve očaravajuće priče koje ste slušali o Crvenom moru, u pamćenje će vam se urezati tirkizni raj pred vama, dok vam koža upija toplu energiju sunca. Već na ulazu u hotel, u prijatnoj atmosferi lobija, uverićete se da je sve podređeno udobnosti i uživanju. Ležerni i nenametljivi luksuz, mir i tišina, sve što vam je potrebno ukoliko tragate za odmorom u pravom smislu, na kom ćete napuniti baterije za sve naredne izazove sa kojima se susrećete i na poslu i u privatnom životu. Hotel Continental Hurghada 5* je jedan od onih u kom je vrlo dobar odnos kvaliteta i cene, a u okviru all inclusive usluge, gosti imaju na raspolaganju brojne sadržaje, poput a la carte restorana, bazena i raznih animacija. Zaista je puno razlog zbog kojih se gosti ovom hotelu rado vraćaju svake godine.

Hotel Na Najlepšoj Plaži Hurgade

Shodno svemu navedenom verujemo da je hotel Continental Hurghada 5* pravi izbor za vaš odmor, ali ukoliko i dalje imate nekih nedoumica, u turističkoj agenciji „1 A Travel“ će vam pomoći oko izbora pravog hotela. Nemojte stati sa maštanjem i planiranjem kada izaberete hotel po svojoj meri. Vaš hotel će vam svakako pružiti odmor koji priželjkujete preko cele godine i zabavu koja se ne zaboravlja tek tako, ali odvažite se da upoznate i drugačiji Egipat. Po dolasku na destinaciju, svakako ćete čuti za brojne mogućnosti za zabavu i avanturu, koje se otvaraju tokom vašeg boravka u Hurgadi. Snorkling i izlet na Rajsko ostrvo je nešto što oduzima dah, a poseta Kairu ili Luksoru je vredna svakog minuta vožnje, pa kad ste već u Egiptu, ne propustite da se upoznate i sa bogatom istorijom ove prelepe države.

Hotel Na Najlepšoj Plaži Hurgade

U agenciji „1 A Travel“ možete izabrati aranžmane od 6 do 14 noćenja, a pored fenomenalnog hotela Continental Hurghada 5* tu su i mnogi drugi, pažljivo probrani hoteli Hurgade, detaljno opisani na zvaničnom sajtu agencije.

Kada ste izabrali svoju savršenu opciju za odmor, čeka vas posebna pogodnost, a to je mogućnost online rezervacije na samom sajtu, najlakši i najbrži put do vašeg odmora! Za sva pitanja, na raspolaganju je i kontakt centar agencije – 011/655 78 00.

array(6) { ["post_type"]=> string(3) "any" ["posts_per_page"]=> string(1) "5" ["post_status"]=> string(7) "publish" ["ignore_sticky_posts"]=> bool(true) ["tax_query"]=> array(1) { [0]=> array(3) { ["taxonomy"]=> string(8) "category" ["terms"]=> array(1) { [0]=> string(3) "327" } ["field"]=> string(7) "term_id" } } ["orderby"]=> array(1) { ["rand"]=> string(3) "ASC" } }